To je to što me zanima!

Pobuna u Realu: "Treninzi su zanimljivi kao bol u stražnjici"

Španjolski mediji pišu da igrači Reala u Valdebebas dolaze smkrnuta lica, a trening kamp napuštaju u još lošijem raspoloženju. Razlog je samo jedan - Rafa Benitez
Vidi originalni članak

Real Madrid večeras od 21 sat gostuje kod Athletic Bilbaa. Sat vremena ranije s centra će krenuti Barcelona u gostima kod Celte. Real je "kiksao" u prvom kolu kod novog prvoligaša Gijona, ali to nije razlog loše atmosfere u klubu. Kako pišu španjolski novinari, jedini pravi razlog je Rafa Benitez.

- Ovdje smo kao u vojarni. Benitezovi treninzi zanimljivi su kao bol u stražnjici - požalili su se igrači Reala, prenosi El Confidencial.

Španjolski mediji pišu da igrači Reala u Valdebebas dolaze smkrnuta lica, a trening kamp napuštaju u još lošijem raspoloženju. No teško da će Španjolac odustati od svojih metoda. 

- Previše inzistira na taktici i to ubija igrače. Benitez je kao Mourinho, samo još dosadniji - rekao je neimenovani menadžer.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 24.09.2015.

    Istina, Benitez nije toliko uspješan kao Mourinho, Ancelotti, Wenger, Ferguson ili drugi, ali je sigurno dobar trener. To što se igrači ne slažu sa trenerom u mnogim segmentima, tome nije on kriv. On je plaćen da odradi na najbolji mogući način svoj posao, a igrači su tu da se dokazivaju svaki dan. Njima najviše smeta to što imaju puno konkurencije i time je svaki dan bitan. Ipak je to Real, svaki dan moraš biti i više od 100% na nivou da bi bio igrač od prve minute. Na kraju svega, rezultat je važan. Real je 1 god. sa Ancelottijem osvojio Champions League a drugu ništa i na kraju doviđenja. Dali se igrači slagali sa trenerom ili ne, moraju se ponašati kao profesionalci i akceptirati njegove odluke.

  • Montenegro Diamantes_ 23.09.2015.

    ..Nemaju oni pojma što su smrknuta lica..nek dođu bilo đe u region , pa za platu od 300-400 eura gule cijeli mjesec..e onda nek dođu - bagra razmažena..-))))

  • donandres 23.09.2015.

    al me nerviraju ovako glupi clanci, sve i da je ovo istina nemaju se pravo buniti nego izvrsavati ono sto se od njih trazi, jako dobro su placeni za to sto rade i trebaju sve izvrsavat, ni meni se ne sviđa sta moram radit na poslu, al me nitko ne pita

Komentiraj...
Vidi sve komentare