To je to što me zanima!

Počela era bez Olma: Dinamo srušio Orijent, Gavro zabio dva

Dinamo će svoju posljednju utakmicu na pripremama u Rovinju odigrati u subotu protiv slovenskog prvoligaša Kopra, taj je dvoboj na rasporedu od 13 sati...
Vidi originalni članak

Dinamo je odradio još jednu, pretposljednju pripremnu utakmicu, u Rovinju. Zagrepčani su ovoga puta snage odmjerili s drugoligašem Orijentom, tu sigurno i zasluženo stigli do nove pobjede. Nenad Bjelica danas je prigodu dao mladim snagama, igračima koji će sljedećeg tjedna Dinamove boje predstavljati u Engleskoj, u dvoboju Premier League International kupa protiv Leicestera. Junak utakmice s dva gola bio je Mario Gavranović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Modri' su odmah zagospodarili travnjakom, bili bolja momčad, ali Orijent je dobro stajao i dugo čuvao 'nulu'. Nizale su se opasne situacije pred vratima Popovića, u jednoj su akciji igrači Fausta Budicina dvaput (pokušaji Gavranovića i Majera) loptu zaustavljali i na gol-liniji. No, Dinamo je u završnici prvog dijela stigao do vodstva...

Igrači Orijenta više nisu imali snage, popustila je koncentracija. Lijepu je akciju u 37. minuti započeo Mišković, a onda je sve uspješno odradila švicarska kombinacija Moubandje - Gavranović. Moubandje je s lijeve strane poslao prizemnu loptu na vrh peterca, Gavranović mirno zabio za 1-0.

Samo dvije minute kasnije rezultat je bio 2-0. Sada je Ćuže okomito proigrao Hajrovića koji je izašao sam na suparničkog vratara Popovića, a onda nesebično uposlio Gavranovića kojem opet nije bilo teško pronaći put do mreže Orijenta. Zagrepčani su u nastavku spustili u 'nižu brzinu', Orijent je opet došao do zraka.

Dinamo posljednju utakmicu na rovinjskim pripremama igra u subotu protiv slovenskog prvoligaša Kopra, utakmica je na rasporedu u 13 sati.

Strijelac: 1-0 - Gavranović (37), 2-0 - Gavranović (39).

Dinamo (4-1-4-1): Zagorac - Moharrami, Šutalo, Gvaridol, Moubandje - Dilaver - Hajrović, Ćuže, Majer, Mišković - Gavranović (drugo poluvrijeme: Zagorac - Moharrami, Kim, Dilaver, Moubandje - Baturina, Majer, Krizmanić, Hajrović (od 75. Mišković) - Andrić, Gavranović).

Orijent (4-2-3-1): Popović - M. Petrović, Mulac, Tadejević, Vidas - Mohorovčić, Liber - Monjac, Iličić, Fućak - Gerc (još su igrali: Herman, Ivančević, Milinović, Andrić, Marić, Svetić, Šantek, Črnko, Fatić, Flego) 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • danijel23 24.01.2020.

    Izgleda da se gavro vratio

  • 24.01.2020.

    Zašto Marin ne igra?

  • 1307 24.01.2020.

    A gdje je strucnjak Gojak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare