To je to što me zanima!

Počela Primera, R.Sociedad slavio, Valencia preokrenula

Valencija je zabijala u protivničku, ali i svoju mrežu, ali je na kraju ipak odnijela sva tri boda protiv Racinga. Real Sociedad slavio je protiv Gijona u prvom kolu Primere
Vidi originalni članak

Zbog štrajka nogometaša u Španjolskoj preskočeno je prvo kolo te su danas odigrane prve službene utakmice, one drugog kola španjolske Primere.

Real Sociedad na otvaranju je sezone pobijedio Sporting u Gijonu 2-1, dok je Valencija na Mestalli u velikom preokretu dobila Racing 4-3.

Trećeplasirana momčad prošlogodišnjeg prvenstva gubila je 3-1, a onda se Roberto Soldado pobrinuo za sve i preokrenuo rezultat.

Soldado je Valenciju doveo u vodstvo već u prvoj minuti susreta, a onda se  domaća momčad našla s dva gola zaostatka. Na 3-2 je potom smanjio debitant u dresu Valencije Adil Rami, a pred kraj susreta je opet stvar u svoje ruke preuzeo Soldado i u 90. minuti postavio konačnih 4-3.

Iako je Soldado zabio tri gola za pobjedu svoje momčadi, jedan je pospreio i u vlastitu mrežu i to u 7. minuti susreta. Izabijao se večeras Soldado, ali na kraju je ipak Valencija uspijela upisati sva tri boda.

Gostujući sastav Hectora Cupera propustio je lijepu priliku za iznenađenje i nagovještaj ljepše budućnosti. Klub iz Santandera trenutačno je pod zaštitom stečajnog upravitelja.

U prvoj utakmici dana Real Sociedad je na gostovanju pobijedio Sporting Gijon 2-1. Mate Bilića nije bilo u kadru asturijskog sastava. Oba je pogotka za Baske zabio 24-godišnji napadač Imanol Agirretxe.

Primera, 1.( 2.) kolo:

Sporting Gijon – Real Sociedad 1-2 (De las Cuevas 68-11m / Agirretxe 35, 65)

Valencia – Racing Santander 4-3 (Soldado 1, 88, 90, Rami 58 / Soldado 7, Acosta 14, Adrian 56)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • proffy 28.08.2011.

    šteta što nisam gledao utakmicu Valencije, bila je golijada, a ta Valencija je prodala u zadnjih par godina toliko vrhunskih igrača, i idalje su među boljim momčadima u Primeri

  • user_87150 28.08.2011.

    hahaha Soldado je LOOOOD xĐ ne zanima ga ciji je gol samo trpaaa hahaha :D

  • dusansk 28.08.2011.

    Samo nek je počelo............

Komentiraj...
Vidi sve komentare