Obavijesti

Sport

Komentari 8

Počela Primera, R.Sociedad slavio, Valencia preokrenula

Počela Primera, R.Sociedad slavio, Valencia preokrenula
2

Valencija je zabijala u protivničku, ali i svoju mrežu, ali je na kraju ipak odnijela sva tri boda protiv Racinga. Real Sociedad slavio je protiv Gijona u prvom kolu Primere

VIDEO

Zbog štrajka nogometaša u Španjolskoj preskočeno je prvo kolo te su danas odigrane prve službene utakmice, one drugog kola španjolske Primere.

Real Sociedad na otvaranju je sezone pobijedio Sporting u Gijonu 2-1, dok je Valencija na Mestalli u velikom preokretu dobila Racing 4-3.

Trećeplasirana momčad prošlogodišnjeg prvenstva gubila je 3-1, a onda se Roberto Soldado pobrinuo za sve i preokrenuo rezultat.

Soldado je Valenciju doveo u vodstvo već u prvoj minuti susreta, a onda se  domaća momčad našla s dva gola zaostatka. Na 3-2 je potom smanjio debitant u dresu Valencije Adil Rami, a pred kraj susreta je opet stvar u svoje ruke preuzeo Soldado i u 90. minuti postavio konačnih 4-3.

Iako je Soldado zabio tri gola za pobjedu svoje momčadi, jedan je pospreio i u vlastitu mrežu i to u 7. minuti susreta. Izabijao se večeras Soldado, ali na kraju je ipak Valencija uspijela upisati sva tri boda.

Gostujući sastav Hectora Cupera propustio je lijepu priliku za iznenađenje i nagovještaj ljepše budućnosti. Klub iz Santandera trenutačno je pod zaštitom stečajnog upravitelja.

U prvoj utakmici dana Real Sociedad je na gostovanju pobijedio Sporting Gijon 2-1. Mate Bilića nije bilo u kadru asturijskog sastava. Oba je pogotka za Baske zabio 24-godišnji napadač Imanol Agirretxe.

Primera, 1.( 2.) kolo:

Sporting Gijon – Real Sociedad 1-2 (De las Cuevas 68-11m / Agirretxe 35, 65)

Valencia – Racing Santander 4-3 (Soldado 1, 88, 90, Rami 58 / Soldado 7, Acosta 14, Adrian 56)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna