To je to što me zanima!

"Sammir je odbio dvije ponude od bar milijun eura po sezoni"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekoliko izdašnh ponuda Sammir je odbio. Jedan klub mu je nudio milijun eura, a drugi 1,8 milijuna eura, rekao je Mamić na početku Dinamovih priprema u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nakon tri tjedna pauze počele su pripreme Dinama, a za razliku od prethodnih godina čak se skupilo nešto navijača, njih 100-tinjak.

Na prvom treningu na Hitrec-Kacijanu bio je 21 igrač i dva golmana, a nedostajali su Joe Šimunić i Junior Fernandes koji dolaze tijekom dana te Lee Addy, koji je svojedobno kasnio i na pripreme Zvezde, ali sada ima opravdan razlog i priključit će se sutra.

Atmosfera je bila dobra, konstantno je nasmijan Jeremy Taravel pojačanje iz Belgije, a trenirao je i supertalentirani Robert Murić oko kojeg se u posljednje vrijeme diže dosta medijske prašine zbog ponuda europskih velikana.

Zoran Mamić: Sammir je odbio dvije izdašne ponude

S novinarima je popričao Zoran Mamić.

- Ne možemo ništa reći o Taravelu na temelju ovog treninga bez lopte, ali gledali smo ga 10-ak puta uživo i znamo zašto smo ga doveli.

Od dolaska Kelića neće biti ništa.

- Kad se vrati Šimunić, imat ćemo pet stopera i nije nam potreban. Ništa niti od Brazilca Joa iz Istre, ali voljeli bi dovesti 'desetku' ako se pojavi na tržištu. Prijelazni rok traje do 10. veljače i nemamo pritiska.

Mamić je otkrio kako je bilo ponuda za Sammira.

- Nekoliko izdašnih ponuda je on odbio. Jedan klub mu je nudio milijun eura, a drugi 1,8 milijuna eura.

Na kraju sezone najvjerojatnije će kupiti Fernandesa.

- Ako Junior ovako nastavi igrati, onda će to biti najveći transfer u povijesti kluba.

'Stigao sam u veliku momčad'

Došao sam u veliku momčad, puno je novinara na prvom treningu, puno gledatelja. Grad je odličan, onaj dio što sam dosad vidio. Došao sam kako bih igrao Europu. Igrat ću sa Šimunićem, znam ga preko Ivana Leke, a i gledao sam ga. Puno mi pomaže Soudani jer zna francuski, a s ostalima se sporazumijevam na engleskom. Nadam se da ću uskoro naučiti i hrvatski.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • NEOPISIVO 08.01.2014.

    Iskreno rečeno, SAMIRVELIČANSTVENI je najveća žrtva MAMINJANAJVEĆEG. Mora svima biti jasno da je Samir Dinamu donosio titule, igranje u EU ligi i Ligi prvaka i tako dizao tržišnu cijenu suigračima koji su skupo prodani. On je morao ostati, da bi taj sustav funkcionirao. Nije u redu da ga se sada izbaci iz tima i ucjenjuje. Zaslužio je da časno ode, i ako želi bez obeštećenja Dinamu. Zdravko budi korektan prema "filhu". Samire, hvala za nogometni užitak, i sretno u Španjolskoj. Tvoje utakmice ću gledati i dalje, kadgod bude moguće.

  • limex1989 08.01.2014.

    ma nece ga ni dugopolje htjeti ako se bude tako premisljao

  • znova108 08.01.2014.

    Ja mislim da je on super igrač bio do ozljede ali kasnije se izgubio,vjerovatno je teška ozljeda razlog tome.Želim mu da si nađe klub gdje će igrati pa se možda i vrati u formu trebamo ga još..

Komentiraj...
Vidi sve komentare