Obavijesti

Sport

Komentari 53

"Sammir je odbio dvije ponude od bar milijun eura po sezoni"

Nekoliko izdašnh ponuda Sammir je odbio. Jedan klub mu je nudio milijun eura, a drugi 1,8 milijuna eura, rekao je Mamić na početku Dinamovih priprema u Zagrebu

VIDEO

Nakon tri tjedna pauze počele su pripreme Dinama, a za razliku od prethodnih godina čak se skupilo nešto navijača, njih 100-tinjak.

Na prvom treningu na Hitrec-Kacijanu bio je 21 igrač i dva golmana, a nedostajali su Joe Šimunić i Junior Fernandes koji dolaze tijekom dana te Lee Addy, koji je svojedobno kasnio i na pripreme Zvezde, ali sada ima opravdan razlog i priključit će se sutra.

Atmosfera je bila dobra, konstantno je nasmijan Jeremy Taravel pojačanje iz Belgije, a trenirao je i supertalentirani Robert Murić oko kojeg se u posljednje vrijeme diže dosta medijske prašine zbog ponuda europskih velikana.

Zoran Mamić: Sammir je odbio dvije izdašne ponude

S novinarima je popričao Zoran Mamić.

- Ne možemo ništa reći o Taravelu na temelju ovog treninga bez lopte, ali gledali smo ga 10-ak puta uživo i znamo zašto smo ga doveli.

Od dolaska Kelića neće biti ništa.

- Kad se vrati Šimunić, imat ćemo pet stopera i nije nam potreban. Ništa niti od Brazilca Joa iz Istre, ali voljeli bi dovesti 'desetku' ako se pojavi na tržištu. Prijelazni rok traje do 10. veljače i nemamo pritiska.

Mamić je otkrio kako je bilo ponuda za Sammira.

- Nekoliko izdašnih ponuda je on odbio. Jedan klub mu je nudio milijun eura, a drugi 1,8 milijuna eura.

Na kraju sezone najvjerojatnije će kupiti Fernandesa.

- Ako Junior ovako nastavi igrati, onda će to biti najveći transfer u povijesti kluba.

'Stigao sam u veliku momčad'

Došao sam u veliku momčad, puno je novinara na prvom treningu, puno gledatelja. Grad je odličan, onaj dio što sam dosad vidio. Došao sam kako bih igrao Europu. Igrat ću sa Šimunićem, znam ga preko Ivana Leke, a i gledao sam ga. Puno mi pomaže Soudani jer zna francuski, a s ostalima se sporazumijevam na engleskom. Nadam se da ću uskoro naučiti i hrvatski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 53

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana