To je to što me zanima!

Počelo 'ludilo' u saudijskoj ligi: Bivši as Liverpoola dao hat-trick

Brojne nogometne zvijezde spakirale su kofere tijekom ljetnog prijelaznog roka, zov financijski nadmoćnih vlasnika saudijskih klubova bio je neodoljiv, a debi u Saudijskoj Arabiji posebno će pamtiti Roberto Firmino
Vidi originalni članak

Ovog vikenda počinju nogometna prvenstva diljem Europe, ali nogometni ljubitelji svakako će sa zanimanjem pratiti i aktivnosti na arapskom poluotoku. 

Utakmicom Al Ahlija i Al Hazema počela je i nova sezona saudijske lige. Mnogi su s uzbuđenjem čekali novu sezonu saudijskog prvenstva, a jasno je i zašto.

ŠTO RADE NOVCI... Počinje najbogatija liga: Saudijski milijuni 'ubijaju' nogomet kakav smo znali POTROŠILI VIŠE OD ŠPANJOLACA Egzodus igrača iz Liga petice u S. Arabiju se nastavlja! Imaju li Europljani razloga za brigu?

Brojne nogometne zvijezde spakirale su kofere tijekom ljetnog prijelaznog roka, zov financijski nadmoćnih vlasnika saudijskih klubova bio je neodoljiv, a debi u Saudijskoj Arabiji posebno će pamtiti Roberto Firmino.

Naime, donedavni napadač Liverpoola zabio je sva tri gola Al Ahlija u velikoj pobjedi 3-1 protiv Al Hazeme. Firminho je sva tri gola zabio pred samim vratima gostiju. Pokazao je zašto je godinama bio jedan od najboljih napadača Premier lige.

POBJEDA AL-NASSRA VIDEO Ronaldo skinuo rekord Gerda Müllera u Brozovu debiju

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Inače, za Al Ahli uz Firminha igra nekoliko poznatih nogometnih lica. Tamo su još Riyad Mahrez, koji je prošle sezone osvojio trostruku krunu sa Manchesterom Cityjem, pa Franck Kessie, Edouard Mendy, Allan Saint-Maximin i Roger Ibanez.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare