To je to što me zanima!

Počeo Ice Fever: 'Medvjedima' zvižduci i poraz od 'fenjeraša'

Hokejaši Medveščaka porazom su otvorili ovogodišnji Arena Ice Fever. Od njih je u Zagrebu bolja bila posljednja momčad lige Innsbruck 3-2 (1-0, 2-0, 0-2)
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka porazom su otvorili ovogodišnji Arena Ice Fever. Od njih je u Zagrebu bolja bila posljednja momčad lige Innsbruck 3-2 (1-0, 2-0, 0-2).

Ovogodišnje izdanje Arena Ice Fevera nije dobro počelo za Medveščak. U 41. kolu EBEL-a 'medvjedi' su izgubili od posljednje momčadi lige Innsbrucka 3-2 (1-0, 2-0, 0-2).

Oko 10.000 gledatelja u Areni prvi je šok doživjelo u 16. minuti kada je Michael Bartlett pogodio za vodstvo gostiju 1-0.

U drugoj trećini Innsbruck je zabio još dva gola (Bartlett 25, Insana 26) pa su se u Areni čuli i prvi zvižduci.

U posljednjoj trećini Medveščak je zaigrao puno bolje i preko Andyja Serticha i Davida Brinea smanjio na 3-2, ali više toga u samoj završnici utakmici nisu mogli, te su upisali vrlo neugodan poraz od posljednje momčadi lige.

- Navijači imaju pravo fućkati, oni plaćaju ulaznice i očekuju naše dobre igre. Ne smijemo ovako igrati. Nisu bitni porazi nego način na koji gubimo. Ljut sam na sebe i na momčad - rekao je Andy Sertich.

- Prva trećina je najgora trećina ove sezone sigurno. Ne smijemo tako igrati. Podcijenili smo Innsbruck. Čuo sam publiku i mislim da su zvižduci bili opravdani - rekao je trener Medveščaka Marty Raymond.

EBEL liga, 41. kolo:

  • Linz - Salzburg 1-0
  • Graz - SAPA Fehervar 3-1
  • Medveščak - Innsbruck 2-3
  • Dornbirner - Olimpija 4-1
  • Znojmo - Vienna 1-4

Redoslijed: 1. Vienna 57, 2. Medveščak 54, 3. Villach 52, 4. Klagenfurt 51, 5. Linz 51, 6. Graz 51...

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Thetruth34 14.01.2013.

    kolko sam ja skuzio, prica se da medvescaku najvise odgovara 3 mjesto na tablici pri ulasku u playoff jer si tako mogu birat protivnika il tako nesto, pa zato nije ni cudno sto gube i sto ce gubit dalje! e sad jel to istina, ko zna!

  • zorro_1 14.01.2013.

    od kada su usli u EBEL ligu oni namjestaju. do sada su imali preko vise desetaka utakmica koje su gubili kuci kada su koficijenti 5 i vise. medvescak je jedna od najvecih prevara u HR sportu i nadam se da ce ovi launi sto idu na utakmice to prestati raditi kako bi dali na znanje da mi Zagrebcani nismo bas toiki kreteni koliko non stop pokusavamo okazati da jesmo!

  • sakyosijek 14.01.2013.

    Ja kad sam napisao da su namjerno izgubili protiv Olimpije tada ste me popljuvali!Pa i oni trebaju novce,kao i svi drugi sportasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare