To je to što me zanima!

Prve borbe spektakla FNC-a 9 nisu razočarale: Mikulić slavio gušenjem, odlična borba za kraj

Četiri su borbe bile na rasporedu u uvodnom dijelu večeri, a najnapetija bila je ona posljednja. Mihalović i Krofak priredili su spektakl u Sisku, a meč je odlučila sudačka odluka
Vidi originalni članak

Osam sjajnih boraca pobrinuli su se za odličan uvod u glavni dio večeri FNC-a 9 u Sisku. Erik Pletikos i Ermin Sali otvorili su večer. Oba su borca iz Hrvatske, a mlađi Pletikos zbog visine je stvarao je dosta problema Saliju, koji je rodom iz Siska te je uživao u podršci domaće publike.

Borbu je presudilo rušenje Salija. Pletikos je odličnim 'sweepom' okrenuo položaj u parteru i direktnim udarcima u glavu dokrajčio protivnika. 

U drugoj su se borbi suočili Luis de Silva (Portugal) i Marin Mikulić (Hrvatska). Hrvatski je borac fantastično odradio borbu, dominirao je praktički cijeli meč, a pobjedu je osigurao gušenjem. 

Nemanja Milaković (Bosna i Hercegovina) i Marko Kisič (Austrija) suočili su se u trećoj borbi. Bila je to borba koja se većinski odvila u parteru, a Kisič je kroz cijeli meč pokazao da je kvalitetniji borac. Pobjedu je potvrdio nakon što je Milaković počeo krvariti u oktogonu.

Najnapetija borba u uvodnom djelu FNC-a 9 bila je ona četvrta. Borili su se Aleksandar Mihailović (Crna Gora) i Stanislav Krofak (Hrvatska). Crnogorac je odmah na početku borbe srušio protivnika i većina prve runde odvila se na podu. U drugoj je rundi Krofak popravio dojam i dobrim rušenjima oslabio Mihailovića.

Treća je runda ujedno bila i najzanimljivija u uvodnom dijelu. U više navrata svjedočili smo sjajnoj akciji na nogama kada su borci bez previše kalkuliranja razmjenjivali udarce. Meč je otišao u sudačku odluku, koja je ipak pripala Mihailoviću koji je bio vidno iscrpljen nakon borbe.

POGLEDAJTE UVODNI DIO FNC-A 9

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kojiznam 23.12.2022.

    to normalne drzave ne prenose na TVu

  • 23.12.2022.

    Kro fak - jel to neka zajebancija

  • ×××× 23.12.2022.

    kaj je ovooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare