To je to što me zanima!

Pogba nezadovoljan: Prestao je pričati s Joseom Mourinhom!

Paul Pogba koji je došao u Manchester United iz Juventusa na ljeto 2016. godine prestao je pričati s Joseom Mourinhom nakon što je zadnje dvije utakmice ostavljen na klupi za rezervne igrače
Vidi originalni članak

Najskuplji nogometaš Manchester Uniteda, Paul Pogba prestao je pričati s Joseom Mourinhom nakon što ga je više puta u posljednje vrijeme ostavljao na klupi za rezervne igrače. Odnos između ove dvojice dotaknuo je samo dno, a prema navodima stranih medija Pogbin agent Mino Raiola već je u kontaktu s brojnim europskim gigantima.

Izbornik reprezentacije Francuske Didier Deschamps također je rekao kako sjajni veznjak nije baš zadovoljan svojim statusom u Manchesterskom klubu, te je izrazio zabrinutost zbog Pogbine forme za nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

MARKETINŠKI STRUČNJAK Ludi Ibra otkupio je stranicu u Timesu: 'LA, nema na čemu...'

Sve je krenulo u utakmici Lige prvaka kada su Crveni vragovi izgubili od Seville 2-1 na Old Traffordu. Nakon ispadanja iz Lige prvaka Mourinhova jedina svijetla točka u ovoj sezoni bi bila osvajanja FA kupa s obzirom na to da u prvenstvu zaostaju velikih 16 bodova za gradskim rivalom Manchester Cityjem.

Četiri dana nakon ispadanja iz Lige prvaka United je igrao utakmicu četvrtfinala FA kupa protiv Brightona u kojoj je slavio 2-0, a veznjak francuske reprezentacije je i tu utakmicu proveo na klupi.

USAMLJENI ČILEANAC Alexis forsirao dolazak, a sad je nesretan i u kantini jede sam

Pogba je u redove Manchester Uniteda stigao iz Juventusa 2016. godine u transfer vrijednom 105 milijuna eura, a od tada je skupio 78 nastupa u kojima je zabio 12 golova, te podijelio 16 asistencija.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • profi19 26.03.2018.

    Najveca nogometna prevara u zadnjih 10 godina.

  • trpaj_sirotinju 26.03.2018.

    to su ti današnji sportaši,ni slučajno zapeti i poraditi na sebi nego odmah durenje i žicanje transfera

  • Zdravko i Gospa iz Međugorja 26.03.2018.

    Paul Pogba, to tvrdin jos jednom je najveca prevara modernog sporta. Sigurno najveca prevarica od 2000.godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare