To je to što me zanima!

Pogledajte Bayernov najteži poraz u gotovo pola stoljeća: 'Rastavili nas na proste faktore'

Teško je sve to objasniti. U šoku sam, zaista, ovo nije Bayern, ovo je pomračenje momčadi, pogotovo u obrani, ne znam što su igrači u defenzivi radili, podvukao je Hasan Salihamidžić
Vidi originalni članak

Veliki je favorit bio Bayern u Mönchengladbachu uoči utakmice drugog kola njemačkog kupa, koeficijent na prvaka Njemačke bio je svega 1,35, a završilo je rezultatom koji ni najzagriženiji navijači Borussije vjerojatno nisu očekivali.

POGLEDAJTE VIDEO: Manuel Neuer u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mönchengladbach je razbio Bayern 5-0 kod kuće i nanio mu jedan od najtežih poraza u povijesti. Kroničari su prekopali povijesne knjige i pronašli kako je zadnji put Bayern s najmanje pet golova razlike izgubio još u prosincu 1978. od Fortune Düsseldorf u Bundesligi (7-1). Dakle, prije gotovo 43 godine.

Član Upravnog odbora Bayerna Hasan Salihamidžić (44) jedva je dolazio do riječi. Nije bio raspoložen za izjave, predstavnicima medija je procijedio tek dvije rečenice.

- Teško je sve to objasniti. U šoku sam, zaista, ovo nije Bayern, ovo je pomračenje momčadi, pogotovo u obrani, ne znam što su igrači u defenzivi radili - u nevjerici je govorio popularni Braco.

Na tom tragu bio je i Thomas Müller (32), napadačka uzdanica bavarskog giganta.

- Rastavljeni smo na proste faktore u prvom poluvremenu. Ne znam jesam li vidio što slično ikada prije u Bayernovom dresu. Ispričavamo se navijačima, ovo je velika sramota za nas. Nakon utakmice smo samo sjedili u svlačionici i pogledavali se međusobno. Imali smo puno toga isplaniranog. Pokušali smo se nekako podići, ali nismo uspjeli - priznao je Müller.

VADILI MU JEZIK VIDEO Užas u Njemačkoj: Brat Marija Götzea nepomično ležao IZLETJELI IZ KUPA Die Katastrophe: Bayern primio petardu od Mönchengladbacha, to se nije dogodilo 43 godine!

Dino Toppmöller mijenjao je bolesnog Juliana Nagelsmanna na klupi Bayerna. Prvi trener njemačkog prvaka ima koronavirus.

- Moramo živjeti s ismijavanjem i ruganjem idućih nekoliko dana. To je takav posao. Moramo se i otresti i pokazati reakciju u subotu. To će sigurno biti tako - rekao je Dino, sin legendarnog trenera Klausa Toppmöllera.

Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 33beg33 28.10.2021.

    dok su kladionice usle u sport posebno nogomet ovakve rezultate je za očekivati,sponzorstvo se mora otplatiti,a sad kao začuđeni,ovo je samo prevara navijaća i igraća kladionice

  • domagoj264 28.10.2021.

    Malo puno 5 komada .Ali nista specijalno svi znaju da Bayern odigra po sezoni 3 loše utakmice u Njemackoj i to je to .Znaci jos jedan poraz i onda sve po starome😉

  • 28.10.2021.

    Ne zavaravajte se bavarci su dobra momčad uzdignut će se oni uskoro, takav mentalitet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare