To je to što me zanima!

Pogledajte čudesni preokret Šibenika protiv Dinama u Kupu!

Dinamo je zabio jedan od najranijih golova zadnjih godina, nije prošla ni cijela minuta. Ipak, do poluvremena je to ostao i jedini gol u Šibenikovoj mreži, a lako ih je moglo biti još. Kazna je stigla u nastavku
Vidi originalni članak

Prošlo je tek 38 sekundi, a Dinamo je na Šubićevcu već vodio 1-0 u polufinalu Kupa. Šibenčani su loše postavili zamku zaleđa, Josip Mišić odigrao je loptu u prostor Luki Menalu koji se vraćao iz ofsajda i za dlaku ga ipak izbjegao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Robert Ljubičić fino je ušao u šesnaesterac, Menalo mu je dao loptu, a Josip Drmić nije imao težak zadatak zabiti u prazan gol. Bio mu je to 13. u 41. nastupu ove sezone.

Dinamo je dominirao u prvom dijelu, ubrzo potom Stefan Ristovski promašio je veliku priliku s peterca, a Drmić se ponovo poveselio krajem poluvremena.

Zabio je nakon što je Marko Đira napucao Marka Bulata u nogu, a lopta se odbila prema šesnaestercu. Zaleđe je ovaj put bilo odmah jasno i VAR je to poništio. Doduše, nije jasno je li Bulat imao namjeru proigrati Drmića...

Kazna za silne promašaje stigla je u 72. minuti. Iker Pozo, bivši igrač Manchester Cityja i Rijeke, zabio je u 72. minuti na asistenciju bivšeg napadača Dinama Dejana Radonjića koji je koju minutu prije toga ušao s klupe.

Dvanaest minuta poslije Dinamu je poništen još jedan gol. Luka Menalo bio je malo prebrz i našao se u zaleđu. U posljednjim sekundama utakmice Duje Čop, napadač Dinama na posudbi, glavom je zakucao u mrežu ubacivanje Zorana Kvržića i šokirao "modre" i stavio veliki pritisak na trenera Antu Čačića koji će teško preživjeti ovo ispadanje.

Golove s utakmice Šibenika i Dinama pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mislim 05.04.2023.

    Periću brate pa za glavu si višlji od čopa a on dodje do lopte pored tebe ubi se

  • 05.04.2023.

    Ante ostani spasitelju naš🤣🤣🤣🤣

  • 05.04.2023.

    Zasto čudesni preokret.Šibenik je uvjek pošteniji i bolji klub od tuđmanovog dynama

Komentiraj...
Vidi sve komentare