To je to što me zanima!

Pogledajte fair play potez Pjace na kojem mu je čestitao i sudac

Krajem prvog poluvremena Marko je loše pucao okružen Osijekovim braničima, Patrik Kolarić tu je vidio blok i korner za domaće, ali igrač je ubrzo priznao kako nikakvog kontakta nije bilo
Vidi originalni članak

Krasna dva povratnička gola u HNL-u zabio je Marko Pjaca, sedam godina nakon što je otišao iz Dinama u Juventus zabljesnuo je u derbiju kola na Rujevici i pobjedi Rijeke nad Osijekom (2-1). No i prije golova je imao potez vrijedan divljenja.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Rijeka - Osijek 2-1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Pjaca je u 40. minuti dobio loptu u šesnaesterac, namjestio se okružen trojicom protivničkih igrača i loše pucao, lopta mu je prešla preko noge.

Sucu Patriku Kolariću učinilo se da su je blokirali Osječani, no Pjaca je napravio fer potez i priznao da je nitko nije dirao. Sudac mu je na tome čestitao i promijenio odluku, gol-aut za Osijek. Ruku su mu pružili i protivnički igrači.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjacin fair play potez

I u prošlom kolu na utakmici Osijeka igrač druge momčadi napravio je potez vrijedan nagrade za fair play. Marko Bulat izveo je slobodnjak za Dinamo tako što je samo predao loptu protivniku jer je on dosuđen dok je jedan igrač Osijeka ležao na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pra&vica 18.09.2023.

    Sve cestitke Marku. Samo tako i još bolje. Pustiti covijeka da uziva u Rijeci sa krasnom, mladom i jako talentiranom ekipom. Nepotrebni su clanci - Dinamo ovo - ono ! On je sad igrac Rijeke i neka mu se zvijezde posloze da bude jedan od najboljih - vrati se u Repku i uziva u nadahnutim igrama i mi sa njim.

  • zagorac2 18.09.2023.

    Dinamova-Zagrebacka skola

  • slavonika 18.09.2023.

    fair play bulata nije bio jer je lovric dobio zuti karton jer je morao zaustaviti iigraca koji je isao u gol sansu dok su svi stajali i cekali da se lopta izbaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare