To je to što me zanima!

Pogledajte greške Dinamove obrane i epski povratak za 2-3!

Miérez je u karakterističnom presingu ukrao loptu Bošku Šutalu i raspalio sa 17-18 metara za rano vodstvo u derbiju protiv Dinama
Vidi originalni članak

Nakon četvrtog gola Sparte u Pragu, Boško Šutalo (23) opet je loše reagirao na gostovanju u dresu Dinama, ovaj put na Opus Areni u Osijeku, u sedmoj minuti nedjeljnog derbija sedmog kola HNL-a.

Metkovski stoper kojega je Dinamo prošlo ljeto kupio od Atalante za četiri milijuna eura, a nedugo poslije teško se ozlijedio, podcijenio je mogućnosti Ramóna Miéreza (26) i nonšalantno išao dodavati Dini Periću dok je bio pod pritiskom.

Neumorni Argentinac presjekao je tu loptu, okrenuo se prema golu i odapeo sa 17-18 metara. Pogodio je donji lijevi kut za četvrti gol ove sezone, prvi nakon pet utakmica suše, i treći na domaćem terenu.

Miérez je zabljesnuo pred predstavnicima kluba koji su ga posljednjih dana hvalili i htjeli dovesti u Maksimir, ali su iz Slavonije dobili odbijenicu.

Već u prvoj minuti drugog poluvremena stigao je novi šok za Dinamo. Domagoj Bukvić, mladić iz Osijekove nogometne škole, pobjegao je po desnoj strani i uz pomoć stative provukao loptu kroz uši Ivana Nevistića za 2-0.

No "modri" su se nekako iščupali iz teške situacije. Prvo je Mahir Emreli u 70. minuti na ubacivanje Sadegha Moharramija glavom zakucao za 2-1, a u 87. minuti je Bruno Petković, nakon što je Darko Nejašmić igrao rukom na samom rubu šesnaesterca, zabio krasnu panenku za izjednačenje.

Kao da to nije bilo dovoljno, u 93. minuti novi penal za "modre" koji je suđen s pet minuta zakašnjenja! Nakon faula na Dini Periću Petković je ponovno pogodio za veliki preokret i vodstvo Dinama.

Golove s utakmice Osijek - Dinamo možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • VII_Legija 04.09.2023.

    Dinamo je trebao dva gola, Dinamo je dobio dva jedanaesterca.

  • Prvi smo,prvi sad... 03.09.2023.

    Dame i gospodo ,Bruno Petkovic. Bog nogometa !💙💙💙

  • uwaga 03.09.2023.

    Nije mierez ukrao loptu, nego mu šutalo poklonio, ne pravite lopova od čovjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare