To je to što me zanima!

Pogledajte kako izgleda Tyson! Pa nije čudo da se vraća u ring

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brada je sijeda, ali debeli Tyson je prošlost. Manje od dva mjeseca prije nego što će napuniti 54 godine najveći nokauter u povijesti izgleda spremniji nego ikad. Nije čudo da je najavio povratak
Vidi originalni članak

Za mnoge najveći boksač svih vremena Mike Tyson pravu borbu nije imao... A već gotovo četvrt stoljeća! Nešto je boksao i u novom mileniju, čak se pripremao i za mega-obračun sa Lennoxom Lewisom, ali pravi meč nije imao od 1997.

Od onog obračuna sa Evanderom Holyfieldom kada je i udarao i dobivao batine pa na kraju bio suspendiran jer je: odgrizao komad uha protivniku. Ali Tyson se vraća i manje od dva mjeseca od svog 54. rođendana izgleda - zastrašujuće.

POGLEDAJTE VIDEO: TYSON SE VRAĆA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznati trener Rafael Cordeiro na profilu svoje Kings MMA franšize objavio je fotografiju sebe i Iron Mikea nakon treninga. Brada je sijeda, ali debeli Tyson je prošlost. Pogledajte kako malo prije nego što će napuniti 54 izgleda najveći nokauter u povijesti!

U videu nakon drugog odlomka vidjeli ste kako razbija fokusere i nije nikakvo čudo da je prije desetak dana najavio 'Vraćam se, opet ću boksati' i samo tom jednom rečenicom okrenuo svijet boksa (i borilačkih vještina uopće) naglavačke.

Jer, svaka čast svim UFC zvijezdama današnjice, onima koji su nekad vladali i onima koji dolaze, svaka čast Anthonyju Joshui, Tysonu Furyju i Deontayu Wilderu, ali budimo realni...

Svi skupa ni do gležnja nisu Tysonovoj veličini i značaju za povijest boksa i sporta. Privatno je bio poremećeni nasilnik. U ringu je bio kolosalni šampion.

Jedan od najvećih, George Foreman, šokirao je svijet kada se sa 45 godina vratio na tron i postao apsolutni svjetski prvak pobjedom nad Moorerom. Tysonov povratak nadmašio bi i to.

Ovo više nije debeli Tyson pun alkohola, kokaina i hamburgera. Ovaj 'djedica' djeluje kao da nikad nije bio spremniji!

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 07.05.2020.

    Bilo bi fora da didica sa sijedom bradom dođe i polomi sve teškaše odreda

  • japanokinez 06.05.2020.

    Prgav kada ne pobjeđuje ali njegov povratak u ring je ravno samoubojstvu. Ako ga Furi zafuri i nekoliko puta legne mu na leđa, Starom će izrasti škrge i dobivat će projektile sa 2 metra.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 06.05.2020.

    Neverovatno,video sam one udarce!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare