To je to što me zanima!

Pogledajte kako "mali Dinamo" zahvaljuje navijačima za Šalatu

Zagrebački klub tradicionalno je predstavio momčad uoči nove sezone, a Bad Blue Boysi su napravili atmosferu za pamćenje. Grčki igrači nisu mogli vjerovati pa su fotografirali tribine za uspomenu
Vidi originalni članak

Kakva atmosfera, hvala vam, objavio je Futsal Dinamo iznad videa u kojem je sažeto tri sata spektakularne atmosfere na Šalati na kojoj su tisuće navijača bile uz klub koji postoji zbog njih i u kojem su ravnopravni članovi.

Zagrebački klub tradicionalno je predstavio momčad uoči nove sezone, a Bad Blue Boysi su napravili atmosferu za pamćenje. Dinamo je odigrao 5-5 protiv osvajača grčkog kupa Doukasa, a gostujući igrači u čudu su promatrali atmosferu te su se nakon utakmice za uspomenu i fotografirali ispred tribine.

Futsal Dinamo za novu je sezonu doveo dvojicu hrvatskih reprezentativaca Vedrana Matoševića i Kristijana Grbešu te ponajboljeg britanskog igrača Douglasa Reeda s kojima će trener Mićo Martić pokušati skinuti dosad nedodirljivi dvojac hrvatskog futsala, dva najtrofejnija hrvatska kluba Split Tommy i Nacional.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Pobotchnick Leeyoobo 12.09.2016.

    zašto je ovo u rubrici nogomet? onda stavite badminton u tenis

  • 12.09.2016.

    Taticari se uzburkali

  • 12.09.2016.

    Dinamo Svetinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare