Obavijesti

Sport

Komentari 62

Šalata je gorjela: BBB i Futsal Dinamo napravili su spektakl!

Šalata je gorjela: BBB i Futsal Dinamo napravili su spektakl!
24

Futsal Dinamo je već tradicionalno na Šalati predstavio svoju momčad. 'Mini Dinamo' odigrao je 5-5 u revijalnoj utakmici protiv grčkog Doukasa, a BBB su napravili spektakularnu atmosferu

VIDEO

Futsal Dinamo u trosatnom spektaklu na Šalati predstavio je momčad s kojom u novoj sezoni prve lige planira napraviti velike stvari. U sjajnoj atmosferi u kojoj su Bad Blue Boysi pokazali što znači ljubav prema klubu u kojem i oni sudjeluju po modelu "jedan član, jedan glas", Futsal Dinamo odigrao je 5-5 u revijalnoj utakmici protiv osvajača grčkog kupa Doukasa.

VIDEO: BBB na Šalati

U susretu u kojem je rezultat bio u drugom planu navijači svih uzrasta došli su podržati jedini Dinamo u gradu koji je u potpunosti u rukama navijača i u kojem ponosno ističu da od prvoga dana osnutka nije podijeljena niti jedna jedina karta. 

Futsal Dinamo uvjerljivo je najgledaniji klub u Hrvatskoj i jedini klub kojem navijači svojim dolaskom na utakmice direktno omogućuju da postoji. Mnogi pogrešno smatraju kako je Futsal Dinamo BBB-ima zamjena za pravi Dinamo.

Navijači su u nekoliko navrata jasno dali do znanja da ne postoji zamjena za Dinamo te da je projekt Futsal Dinama nastao u njihovoj želji za druženjem u klubu u zdravoj atmosferi u kojoj je sve transparentno i gdje ne postoje crne liste, zabrane niti ono protiv čega se više od šest godina bore s upravom maksimirskog kluba, a to je onemogućavanje njihovog prava za ravnopravnim sudjelovanjem u radu kluba.

Šalata opet gori

"Mini Dinamo" za novu sezonu doveo je dvojicu hrvatskih reprezentativaca Vedrana Matoševića i Kristijana Grbešu te ponajboljeg britanskog igrača Douglasa Reeda i ozbiljno se uključio u borbu za naslov s dva najbolja kluba, Splitom i Nacionalom.

Selfie da mogu pričati doma o ovome

Bad Blue Boysi nagovijestili su kako bi uskoro Maksimir mogao izgledati.

Ako ne znate, BBB je nakon šest godina objavio prekid bojkota i od utakmice protiv Juventusa 27. rujna pratit će sve domaće susrete Dinama na svom Sjeveru.

Od prve minute trajalo je navijanje na Šalati, a impresionirani grčki igrači nakon utakmice stali su ispred navijača i fotografirali se. 

VIDEO: Pogledajte atmosferu sa Šalate

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja