To je to što me zanima!

Pogledajte kakvu zvjerku vozi Đoković: Ima preko 1000 konja

Osim što je poznat po svom teniskom umijeću, Novak Đoković gaji veliku ljubav prema prirodi i automobilima pa je spojio ugodno s korisnim. Model Tesla X njegov je izbor za limenog ljubimca
Vidi originalni članak

Prvi reket svijeta Novak Đoković (33) poznat je kao veliki ljubitelj prirode, a tako i Teslinih automobila koji koriste električne motore zbog čega ne zagađuju okoliš. 

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Činjenica je da je električni automobil “najzelenije” rješenje koje danas postoji stoga previše ne čudi što je Đoković vlasnik jednog od takvih. 

Srpski tenisač ponosni je vlasnik Tesla X, inspiriran na otkrićima hrvatskog izumitelja Nikole Tesle, a razvijen od strane američke tvrtke koja je u vlasništvu Elona Muska.

OBJAVILA FOTKU IZ DJETINJSTVA Prepoznajete li je? Danas je žena slavnog srpskog tenisača

Za osnovni paket opreme cijena navedenog modela kreće se od 95.000 eura , dok za modele poboljšanih komponenta i performansa treba izdvojiti oko 110.000 eura što je i bio Đokovićev izbor. 

Tesla X s 1020 konjskih snaga do 100 km/h ubrzava za nevjerojatnih 2,5 sekundi što je iznimno brzo za SUV. Maksimalna brzina je 210 kilometara na sat jer ovaj model nije sportski, nego prije svega obiteljski. 

'KRALJICA PLAŽE' Brazilska sportašica ponudila Đokoviću instrukcije: Kladim se da ćeš uz mene postati profić

Ostatak opreme je također impresivan pa tako Đoković može uživati u audio sistemu s 22 zvučnika jačine 960 vati i aktivnim sustavom prigušivanja buke. Unutrašnjost automobila je prostrana i posjeduje najveći panoramski krov na svijetu. 

Zbog atraktivnog izgleda i neobičnog mehanizma za otvaranje vrata poznatijeg kao 'gullwing', izgledom podsjeća na 'batmobile'.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Krušo Hagur 02.02.2021.

    Vjerojatno ima i Tesla televiziju zbog imena, jer eto, Srbi vole glumiti da je Tesla njihov.

  • Rajko SRB 02.02.2021.

    Od kad je Tesla Hrvat i ko vam je dao za pravo da ga nazivate Hrvatom kada dobro znate da je Nikola Tesla rodjen i umro kao Srbin?Što se tiče Novaka Đokovića i tu vam smeta što je Srbin a dobro znate da protiv Hrvata i Hrvatske nikada nijednu ružnu reč nije rekao čak šta više saradnica sa najboljim teniserom Hrvatske Goranom Ivaniševićem

  • cicinakitu 02.02.2021.

    Otkako je ridao za ratno huskaskim mrtvim popovima, gadi mi se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare