To je to što me zanima!

Pogledajte ludnicu u rodnom gradu novog UFC-ovog prvaka

Francis Ngannou rodio se u Batie, Kamerunu gdje su mnogobrojni navijači dočekali zoru velikim slavljem svojeg borca koji je nokautom Stipe Miočića postao prvi afrički UFC-ov teškaški prvak
Vidi originalni članak

Novi UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Francis Ngannou nikada nije zaboravio na svoje korijene, ali bome nisu ni Kamerunci na njega.

Pogledajte kako su Kamerunci u 'Predatorovom' rodnom gradu Batieju proslavili nokaut u drugoj rundi kojim je Stipi Miočiću oduzeo naslov prvaka i možda ga poslao u borilačku mirovinu. Bilo je 5.15 po lokalnom vremenu u Kamerunu, sat manje nego u Hrvatskoj.

ANKETA: ŠTO VI MISLITE? Je li došlo vrijeme da Stipe ode u zasluženu borilačku mirovinu?

Ngannou je pobjedom nad američkim Hrvatom postao prvi afrički prvak UFC-ove teške kategorije, a ovo je ujedno i prvi trenutak u povijesti te organizacije da Afrika ima čak tri prvaka

KOMENTAR UFC konačno slavi: Ngannou je morao biti prvak, sad ili kasnije

Kao što već svi znamo Francis Ngannou je prvak teške kategorije, a za ovo borbu ga je pripremao prvak 'veltera' Kamaru Usman, a najbolji u svojoj diviziji (op.a. srednjoj) je i Israel Adesanya. Nema što, zlatni dani za 'kolijevku čovječanstva'.

Kamerunski 'Predator' će u prvu obranu naslova najvjerojatnije protiv Jona Jonesa, kao što je već najavljivano, no Jones očito traži puno novca pa bi na njegovo mjesto mogao upasti Derrick Lewis koji je već pobijedio Ngannoua , odmah poslije Stipe.

NAKON OSVOJENE TITULE Ngannou: Ispunio sam obećanje koje sam si dao još kao dijete!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Trump Jong Un 29.03.2021.

    Ne bi njega sam vrag pripremio da nema prirodan bat u svojim rukama

  • dite-s-mora 29.03.2021.

    uzivajte francuzi dok mozete 😂

  • srni106 29.03.2021.

    zasluzena pobjeda Stipe oporavi se i vrati pojas

Komentiraj...
Vidi sve komentare