To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je ispala Zvezda: Kanadski Srbin primio gol po sredini pa onda i autogol

Borjan je zaustavio udarac s bijele točke Dolevu Hazizi, a koji trenutak kasnije Sundgren je pucao s 30 metara, naizgled udarcem koji bi golman morao zaustaviti po sredini gola, ali Borjan to nije uspio. Onda mu je Pavkov zabio u 90.
Vidi originalni članak

Kako u 15-ak sekundi od junaka postati tragičar? Sada zna i Milan Borjan, golman Crvene zvezde koji je ni u pola minute uspio obraniti kazneni udarac pa primiti pacerski gol. Štoviše, na kraju mu se pridružio i imenjak Pavkov i autogolom poslao Maccabi Haifu u Ligu prvaka!

IZRAELCI SLAVE Šok u Beogradu: Crvena zvezda zabila sama sebi u 90. minuti i ostala bez skupine Lige prvaka! NE BISTE GA PREPOZNALI Poznati srpski nogometaš sve je šokirao neprepoznatljivim izgledom: Htio ga je i Dinamo

U uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka u Beogradu Crvena zvezda nadoknadila je zaostatak iz prve utakmice u Izraelu (2-3), vodila je 2-0, dok gosti u petoj minuti sudačke nadoknade nisu smanjili. Borjan je zaustavio udarac s bijele točke Dolevu Hazizi, a koji trenutak kasnije Sundgren je pucao s 30 metara, naizgled udarcem koji bi golman morao zaustaviti po sredini gola, ali Borjan to nije uspio.

I onda, kada su već svi čekali produžetke, na scenu je stupio Pavkov. Gosti su izveli slobodan udarac, a Pavkov nespretnom reakcijom poslao loptu u svoju mrežu i Zvezdu u Europsku ligu, a Izraelce u skupinu Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S IVANOM VITASOVIĆEM - FNC 7

Idi na 24sata

Komentari 139

  • LIGAR2.0 25.08.2022.

    Izostala je reakcija uvaženog Milana Pupofca

  • 24.08.2022.

    evo, mene tresu orgazmi od srece kao i 99% rvata, ne pratim nogomet odkad nam igraju crnci i brazilci, sve je politika i lova...adios amigos..... cuj ova imena, kanga, kungla, zmumba, mbamba, mbappe, ma idite u p.m. uvozite jeftine crnce a nasu omladinu zapostavljate

  • viklersky 24.08.2022.

    Jel to onaj klub iz regiona koji kažu da su najjači klub bivše Juge??? Puno ali puno žganaca morate popapati da bi dostigli razinu jednog Dinama amatercine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare