To je to što me zanima!

Pogledajte penal za Dinamo iz kojeg je Soudani zabio za 1-2

Benković je bio najviši u skoku, nakon što je već pucao glavom, golman Lokomotive ga je zakačio po glavi. Igor Križarić bio je na nekoliko metara i nije dvojio ni sekunde - penal za Dinamo
Vidi originalni članak

Lokomotiva je vodila 2-0 protiv Dinama, u Kranjčevićevoj ulici, a mogla je zabiti vodećoj momčadi HNL-a još barem dva, tri gola. No umjesto sigurnog vodstva Lokomotive, Dinamo se vratio iz penala u 66. minuti koji je sudio Križarić. 

<<<Pogledajte penal za Dinamo >>>

Dinamo je imao korner, Benković je došao naprijed i bio je najviši u skoku. Udario je loptu glavom i ona je otišla preko gola. No Dinamovog stopera zakačio je golman Lokomotive Krunoslav Hendija, koji je pokušao izbiti loptu.

Ali bilo je to nakon što je Benković već pucao. Križarić je bio na nekoliko metara i nije dvojio ni sekunde. Penal za Dinamo i Soudani je smanjio vodstvo Lokomotive. No Lokomotiva je izdržala i u sudačkoj nadoknadi nakon protunapada zabila za 3-1 preko Šunjića.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Puta Madre 09.05.2018.

    Šta je reko pijačina soko okolovo na ovaj penal

  • mislav17 09.05.2018.

    Ovo je najgori portal sto se tiče sporta . Jedva se čeka da se desi neka dvojbena situacija koja je suđena u korist Dinama i odma se piše 200 članaka , a kad se to desi u korist rijeke i one prcije od kluba sta vode narkomani i klošari onda nema članka onda nema anketa urednik i oni žohari od novinara su odma na bolovanju.

  • Oktagon12 08.05.2018.

    Dragi Hajdukovci da je takav penal bio za vas uopce se nebi pricalo o tome koliko vam suci ove godine pomazu a ovo je ocigledan penal jer do kontakta je bilo doslo kao sto se na snimci vidi da golman nije burno reagirao na sucevu odluku te je na loptu prvi bio dosao napadac a ne golman... Vi koji neznate bas toliko o nogometu a mrzite dinam bolje ostanite suzdrzani a ne pisati gluposti. Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare