To je to što me zanima!

'Nismo na grbači narodu! Tek 0,75 posto nagrada smo dobili'

Pa u svim savezima se dijele naknade za uspjehe, kad bi barem svi u Hrvatskoj bili kao Nogometni savez, rekao je Davor Šuker o naknadama od 3,2 milijuna kuna koje su isplaćene članovima Izvršnog odbora HNS-a
Vidi originalni članak

Imali smo tešku grupu. Nema lakih protivnika, vidjeli ste danas, Tunis je spreman za Afrički kup nacija. Naši igrači su dali maksimum. Žao mi je zbog Mađarske i Budimpešte - rekao je Davor Šuker koji se prvi pojavio pred novinarima nakon utakmice nakon poraza Hrvatske od Tunisa.

- Bilo je malo i nesreće na ovoj kiši, ali vjerujem da će biti spremni za jesen, vjerujem u Dalića i igrače - dodao je.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O domaćinstvu utakmice s Mađarima samo je kratko rekao:

- Split? Dobili smo od Uefe još dva tjedna da ispitamo i prijavimo domaćinstvo... Sve će se znati tada, jer odluku moramo donijeti. Naš cilj je pobjeda protiv Mađara. Još uvijek krivci za svastiku nisu nađeni, zaboravite sve političko. Vidjeli ste da je u Osijeku uvijek bilo pozitivno, bez ijedne bengalke i bez ijednog incidenta. Sve je moguće, igrat ćemo po čitavoj Hrvatskoj.

'Da svi Savezi barem nagrađuju kao HNS'

Predsjednik HNS-a je komentirao i nagrade koje su podijeljene članovima Izvršnog odbora HNS-a nakon uspjeha u Rusiji. Podsjetimo, oni su si nakon Svjetskog prvenstva podijelili 3,2 milijuna kuna.

HDZ-OVCI KRŠILI ZAKON Članovi IO HNS-a isplatili su si za srebro u Rusiji 3,2 milijuna

- Radi se o naknadama. Volio bih da svi Savezi budu kao Hrvatski nogometni savez. Mi nismo na grbači poreznih obveznika, nismo na proračunu Republici Hrvatskoj. Pa u svim Savezima se dobiju nagrade za uspjehe. Nogometni savez sve zaradi sam, bitno je da se zna - podijelili smo naknade svima koji su radili i koji su zaslužni za ostvaren cilj i drugo mjesto na svijetu. Podijelili smo 0,75% tih nagrada. Pametnome dosta...

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • RobertC 12.06.2019.

    Niste na grbaci naroda vec na grbaci igraca koji su krv pisali na SP, jer su mislili da se bore za novi stadion za HR narod, a ne za vase džepove.

  • Dr.VK 12.06.2019.

    kao predsjednik nogometnog saveza, mogao si doći na ideju da taj novac " spustite " u male klubove u županijskim ligama za njihov omladinski pogon. svi ti igrači koji su tebi zaradili taj novac došli su iz niželigaških klubova gdje se radi sa djecom uz minimalna sredstva, što financijska, što materijalna, sve se svede na roditelje. eto niste slučajno mogli doći na tako neku ideju da se pomogne tim klubovima nego ste odmah zinili na lovu i trpate sebi u džepove, sramite se.

  • fenix77 12.06.2019.

    Niste na grbači narodu, no jeste li zaslužili što se si docijelili ili prisvojili???

Komentiraj...
Vidi sve komentare