Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
78 komentara

'Nismo na grbači narodu! Tek 0,75 posto nagrada smo dobili'

Pa u svim savezima se dijele naknade za uspjehe, kad bi barem svi u Hrvatskoj bili kao Nogometni savez, rekao je Davor Šuker o naknadama od 3,2 milijuna kuna koje su isplaćene članovima Izvršnog odbora HNS-a

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
78 komentara

Imali smo tešku grupu. Nema lakih protivnika, vidjeli ste danas, Tunis je spreman za Afrički kup nacija. Naši igrači su dali maksimum. Žao mi je zbog Mađarske i Budimpešte - rekao je Davor Šuker koji se prvi pojavio pred novinarima nakon utakmice nakon poraza Hrvatske od Tunisa.

- Bilo je malo i nesreće na ovoj kiši, ali vjerujem da će biti spremni za jesen, vjerujem u Dalića i igrače - dodao je.

O domaćinstvu utakmice s Mađarima samo je kratko rekao:

- Split? Dobili smo od Uefe još dva tjedna da ispitamo i prijavimo domaćinstvo... Sve će se znati tada, jer odluku moramo donijeti. Naš cilj je pobjeda protiv Mađara. Još uvijek krivci za svastiku nisu nađeni, zaboravite sve političko. Vidjeli ste da je u Osijeku uvijek bilo pozitivno, bez ijedne bengalke i bez ijednog incidenta. Sve je moguće, igrat ćemo po čitavoj Hrvatskoj.

'Da svi Savezi barem nagrađuju kao HNS'

Predsjednik HNS-a je komentirao i nagrade koje su podijeljene članovima Izvršnog odbora HNS-a nakon uspjeha u Rusiji. Podsjetimo, oni su si nakon Svjetskog prvenstva podijelili 3,2 milijuna kuna.

HDZ-OVCI KRŠILI ZAKON Članovi IO HNS-a isplatili su si za srebro u Rusiji 3,2 milijuna

- Radi se o naknadama. Volio bih da svi Savezi budu kao Hrvatski nogometni savez. Mi nismo na grbači poreznih obveznika, nismo na proračunu Republici Hrvatskoj. Pa u svim Savezima se dobiju nagrade za uspjehe. Nogometni savez sve zaradi sam, bitno je da se zna - podijelili smo naknade svima koji su radili i koji su zaslužni za ostvaren cilj i drugo mjesto na svijetu. Podijelili smo 0,75% tih nagrada. Pametnome dosta...

Hrvatska poražena

Objavljuje 24sata Sport u Utorak, 11. lipnja 2019.

 

Naši partneri pišu
Message