To je to što me zanima!

Pogledajte spektakl Armade za Oluju! Obasjali cijeli Krčki most

GODIŠNJICA OLUJE Navijači Rijeke na Krčkom mostu zapalili su 222 bengalke za isto toliko branitelja iz Primorsko-goranske županije koji su dali svoje živote za Hrvatsku u Domovinskom ratu
Vidi originalni članak

Navijači Rijeke u suradnji s udrugama 'Plavo bijeli otok' i 'Vavik vjerna Kirija' obilježili su 23. godišnjicu Oluje, veličanstvene vojno-redarstvene akcije u kojoj je u samo 84 sata oslobođena gotovo trećina okupiranog hrvatskog teritorija.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRIZOR S MOSTA U 360 STUPNJEVA

Na Krčkom mostu upalili su 222 baklje za isto toliko branitelja iz Primorsko-goranske županije koji su položili svoje živote za Hrvatsku u Domovinskom ratu.

<<< SVE O OLUJI ČITAJTE U NAŠEM SPECIJALU >>>

Spektakularan prizor obasjanog Krčkog mosta vidio se u cijeloj riječkoj okolici, a Rijekini navijači ovu su manifestaciju napravili drugu godinu zaredom.

POGLEDAJTE VIDEO

Prije toga u Senju su zapalili svijeće kod braniteljskog murala u Riječkoj ulici na Jadranskoj magistrali te tako odali počast svim poginulim braniteljima.

POGLEDAJTE VIDEO S MOSTA

 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • mily 06.08.2018.

    gdje ste sada pljuvači Rijeke, gdje ste sada kad Rijeka pokazuje pravo domoljublje? Ovo je ta ,,vaša,, crvena Rijeka!!!!!!!!! Bravo za Rijeku!!!!

  • marci2812 06.08.2018.

    Dre....bi oni palili, da je bilo bure . na ovom mega projektu doktora i kompanije, oji je kao i ova drzava, klimav na sve strane,

  • nori 🖖 06.08.2018.

    Obelix im bio na čelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare