To je to što me zanima!

Pogledajte 'svinjac' u svlačionici Italije: Opušci, ostaci hrane...

Ne može se od nogometaša očekivati da ostave svlačionicu u besprijekornom stanju, ali ovo je stvarno odvratno. Nakon što ovo pogledate bit će vam žao osoblja na stadionu, pišu talijanski mediji
Vidi originalni članak

Aktualni europski prvaci neće nastupiti na ovogodišnjem Mundijalu, a tu priliku uzela im je Sjeverna Makedonija koja je slavila rezultatom 1-0 i došla do jedne od najvećih pobjeda u povijesti. Iako su Talijani dominirali u Palermu, Trajkovski je u drugoj minuti sudačke nadoknade 'azzurrima' ugasio sve nade. 

U potpunosti su razumljivi bijes i tuga talijanskih reprezentativaca zbog neizborenog plasmana na SP, ali stanje u kojem su ostavili svlačionici nakon poraza nikako se ne može opravdati. 

Snimke svlačionice europskog prvaka obišle su svijet, a brojni mediji, između ostalog i talijanski, kritizirali su momčad Roberta Mancinija. Na snimci se vide stotine plastičnih boca, maramice, ručnici, ostaci hrane, čak i opušci.

- Ne može se od nogometaša očekivati da ostave svlačionicu u besprijekornom stanju, ali ovo je stvarno odvratno. Nakon što ovo pogledate bit će vam žao osoblja na stadionu - napisali su talijanski mediji. 

Leonardo Bonucci, inače branič Juventusa, ispričao se na konferenciji za medije zbog kaosa koji su ostavili u svlačionici nakon u doigravanju za Katar.

- Bila je to velika pogreška, sljedeći put ćemo obratiti više pažnje. Bili smo jako razočarani i nismo pazili na to. Ubuduće se takve stvari neće događati. Ispričavamo se - kazao je Bonucci.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lily A 29.03.2022.

    A prave se ulizanci ii sve po modi

  • 29.03.2022.

    pa decki su festali kaj vec drugi put za redom neidu na SP…..😂😂😂😂

  • Real_Madrid81 29.03.2022.

    I da je kontajner bio bi pre pun😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare