Obavijesti

Sport

Komentari 127

Ademi i ekipa izbacili europskog prvaka! Za Katar s Portugalom

Ademi i ekipa izbacili europskog prvaka! Za Katar s Portugalom
5

Sjeverna Makedonija usred Palerma izbacila je Italiju iz doigravanja za Svjetsko prvenstvo u Kataru! Za plasman na Mundijal borit će se sa Portugalom, koji je izbacio Tursku

Nogometna reprezentacija Sjeverne Makedonije priredila je senzaciju pobijedivši u polufinalu play-offa za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine Italiju u Palermu sa 1-0!

Portugal i Sjeverna Makedonija će sada 29. ožujka u Portu u međusobnom susretu odlučiti o putniku u Katar.

World Cup - UEFA Qualifiers - Play-Off Semi Final - Italy v North Macedonia

Aktualni europski prvak je dominirao u Palermu, imao je 62 posto posjeda lopte, "Azzurri" su uputili čak 32 udarca, imali su i 16 kornera, no pobjedu je ostvarila makedonska vrsta, a junak susreta postao je Aleksandar Trajkovski pogodivši za 1-0 u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Napadač saudijskog Al-Fayha je pogodak karijere zabio sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora poslavši loptu u donji desni kut.

World Cup - UEFA Qualifiers - Play-Off Semi Final - Italy v North Macedonia

Za makedonsku vrstu je do 58. minute igrao kapetan Dinama Arijan Ademi, dok je branič "Modrih" Stefan Ristovski odigrao cijeli susret. Branič Rijeke Darko Velkovski je igrao do 86. minute, a veznjak Hajduka Jani Atanasov nije nastupio.

Sjeverna Makedonija će put u Katar tražiti protiv Portugala koji je u Portu pobijedio Tursku s 3-1. Makedonci će tako za pet dana pokušati prvi put u svojoj povijesti izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo! Možda se čini nedostižnim, ali minuli je Euro bio je prvi na kojem je napustila Sjeverna Makedonija, pa zašto ne bi nastavili niz?

World Cup - UEFA Qualifiers - Play-Off Semi Final - Italy v North Macedonia

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Polufinale doigravanja za SP u Kataru 20.45 , Palermo, Solna, Cardiff
Sortiranje događaja
51' GOL! WALES - AUSTRIJA 2-0

WALES - AUSTRIJA

Gareth Bale u nacionalnom dresu je nešto drugo... Sada je nogometaš Reala pokupio loptu nakon ubačaja Jamesa iz kornera i fantastično pogodio malu mrežicu! Wales ima 2-0!

KRAJ

ŠVEDSKA - ČEŠKA 1-0

Šveđani su bez Zlatana Ibrahimovića slavili kod kuće protiv Češke! Za plasman u Kataru čekaju boljeg iz ogleda Škotske i Ukrajine.

110' GOL! ŠVEDSKA - ČEŠKA 1-0

ŠVEDSKA - ČEŠKA

Švedska povela! Quaison je odigrao dupli pas sa Isakom i prekrasno zabio za ogromnu prednost! Česi imaju još deset minuta...

PRODUŽECI

ŠVEDSKA - ČEŠKA

Nakon 90 regularnih minuta nismo vidjeli gol pa će utakmica pristupiti produžecima.

KRAJ

ITALIJA - SJEVERNA MAKEDONIJA 0-1

Gotovoo jeeeeee! Makedonci su izbacili europskog prvaka nevjerojatnim golom Trajkovskog u sudačkoj nadoknadi!

WALES - AUSTRIJA 2-1

Velšani su dvama golovima Garetha Balea izbacili Austriju iz doigravanja za Katar, a za plasman na Mundijal borit će se s boljim iz susreta Škotske i Ukrajine

 

Komentari 127