To je to što me zanima!

Pogledajte video: Evo kako je Plazibat izgubio, je li zasluženo?

Meč je otišao u dodatnu rundu, a Plazibat i Mahieddine priredili su jednu od najboljih borbi cijele godine! Krenuli su u otvorenu paljbu posljednjih 15-ak sekundi, 'brawl' kakav svaki borilački fan želi vidjeti
Vidi originalni članak

Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat vratio se porazom nakon godinu dana izbivanja. Bolji od Hrvata podijeljenom sudačkom odlukom u GLORY-jevu turniru četvorice teškaša bio je Francuz Nordine Mahieddine kojeg je Plazibat pobijedio na GLORY 66 u debiju u najjačoj kickboxing organizaciji svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meč je otišao u dodatnu rundu, a Plazibat i Mahieddine priredili su jednu od najboljih borbi cijele godine! Oba borca krenula su bez previše kalkulacija i od samog starta gledali smo otvoren rat.

FAVORITI POKLEKNULI Šok za Hrvata: Plazibat izgubio u brutalnom ratu, Adegbuyi nokautirao velikog Badra Harija

Plazibat je klasično svojem stilu odmah krenuo prema naprijed bez previše razmišljanja i ovog puta naletio na kontru. Munjevit lijevi kroše u kombinaciji plasirao je Francuz i Plazibat je završio na podu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Plazibat se pridigao i nastavio dalje, borba je otišla u četvrtu, dodatnu rundu poslije koje je Plazibat nažalost izgubio. Ali zbog onog što nam je priredio posljednjih 15-ak sekundi iskočili smo iz stolca od uzbuđenja.

Krenuli su momci u otvorenu razmjenu, beskompromisno i otvorenog garda sijevale su kombinacije u kojima je Hrvat izvukao deblji kraj. Mahieddine je plasirao više čistih udaraca i dobio naklonost sudaca te pobijedio podijeljenom odlukom.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Što Vi mislite, je li Plazibat zasluženo izgubio?

Mahieddine je u finalu izgubio tehničkim nokautom u prvoj rundi od Levija Rigtersa, nizozemskog talenta i novog Rica Verhoevena, kako ga tamošnja kickboxing scena prezentira, koji je u prvom polufinalnom meču u drugoj rundi nokautirao Surinamca Marciana Bhugwandassa.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • GigaSB 21.12.2020.

    Samo me zanima od vas JAKIH koji bi stao sa tipom od 107 kg u ring koji se zna udarati rukama i nogama, pa kad dobijete direkt da vas vidim idućih 6 ili 9 minuta da ga napadate... Plaza samo jako i nastavi s youtub-om Slavonci su ti podrška.  PLAZABRAT 

  • barcelona17 20.12.2020.

    YT i borbe ne idu skupa... on snima vlogove pametuje kako treba sta treba.... sinko imas svog posla uhvati ss radi i suti a poslje pricaj sta oces... da mu je bar menader mino raiola pa da mu oduzme bmw kao sto je ibrahimovicu oduzeo, pa je poslje toga ovaj eksplodirao hehe

  • 20.12.2020.

    Tako to obično bude kad se borac odmakne od sporta i počne preseravat! Bezveze i nepotrebno preseravanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare