To je to što me zanima!

Pojačanje uoči Gzire: U Rijeku dolazi albanski reprezentativac

Lindon Selahi - veznjak, jak u defanzivi, mlad (22), ali sa već 46 utakmica u Eredivisie i četiri nastupa za Albaniju. A uskoro stižu još dva jaka imena: iskusni lijevi 'bek' i poznata 'desetka'
Vidi originalni članak

Preko 30 stupnjeva garnirano sparinom i protivnik koji je već dokazao da protiv Hrvata zna napraviti senzaciju. Na Malti, u Ta' Qaliju od 19 sati počinje ovosezonsko europsko putovanje 'bijelih': Gzira vs Rijeka, 2. pretkolo Konferencijske lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomić o Gziri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok će Murić, Drmić & com na Malti rješavati Gziru (uz izravni prijenos na HNTV-u), generalni menadžer za sport Robert Palikuća rješava teme prijelaznog roka i iz tjedan u tjedan ojačava momčad Goranu Tomiću.

Već u petak potpis na trogodišnji ugovor s Rijekom trebao bi staviti nekadašnji mladi belgijski, a aktualni albanski reprezentativac - Lindon Selahi.

Dečku su tek 22 godine, ali iza sebe ima već 46 utakmica u nizozemskoj Eredivisie, za Willem II i Twente iz kojeg dolazi na Rujevicu. Prošao je nogometnu školu Anderlechta, igrao za Standard Liege.

DRMIĆ & MURIĆ Kad neće Gorica, hoće Lepinjica! Rijeka trijumfalno ušla u sezonu

Albanca rođenog u Belgiji prošlog je ljeta htio Celtic, a riječ je veznjaku naglašeno defenzivnih karakteristika, igraču punom dinamike i jakom u duelu.

Prema Palikućinoj procjeni: upravo onakvome kakav je nasušno potreban riječkoj igri prema naprijed i veznom redu 'bijelih'. Rijeka neće platiti odštetu, a Selahi će potpisati ugovor na tri godine.

I tako se pridružiti napadačima Drmiću, Obregonu, Obengu, Abassu i Karrici, stoperu Krešiću, golmanima Labroviću Zlomisliću te ofenzivcima Bušnji i Vuku vraćenima s posudbi. Neka posve nova Rijeka!

No Palikuća tu ne misli stati. Ni najmanje. Kraj prijelaznog roka je daleko, planira se dovesti još po jednog stopera, desnog i lijevog 'beka' te ofenzivnog veznog.

Prvi bi, vrlo skoro, na Kvarner mogli sletjeti novi stranci: iskusni lijevi 'bek' i poznata 'desetka' kao svojevrsna zamjena za Franka Andrijaševića. Radi se o jakim imenima koja još nisu za javnu uporabu, ali bit će trenutačna pojačanja za Tomićev sastav.

OD 19 SATI Preokret u posljednji trenutak: HNTV osigurao prijenos Rijeke!

U međuvremenu, već u prvoj utakmici treba se riješiti Gziru, a onda pred što popunjenijom Rujevicom u nedjelju (opet neće biti ulaska na stadion bez Covid-putovnice!) pobijediti i u Derbiju della Učka s Istrom pa u sezonu ući sa zaletom od tri uzastopne pobjede.

Dinamo je dimenzija za sebe, Osijek i Hajduk doveli su more pojačanja, ali na Kvarneru se u tišini stvara momčad za - fajt sa bogatima!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dite-s-mora 22.07.2021.

    uuu bit ce jaka ova nasa liga! bravo

  • ForzaFiumeFOF 22.07.2021.

    Odličan igrač, super pojačanje....

  • HatersGonnaHate 22.07.2021.

    zašto ovaj novinar uporno piše "Murić, Drmić & com" ne piše se "com" nego "co"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare