Obavijesti

Sport

Komentari 13

Preokret u posljednji trenutak: HNTV osigurao prijenos Rijeke!

Preokret u posljednji trenutak: HNTV osigurao prijenos Rijeke!

Rijeka u četvrtak od 19 sati igra protiv Gzire prvi susret drugog pretkola Konferencijske lige, a HNTV je prijenos osigurao samo dan uoči utakmice

VIDEO

Samo dan uoči utakmice Gzire i Rijeke, sve je upućivalo na to kako neće biti prijenosa s Malte. Maltežani nisu htjeli organizirati kamere, a navijačima je ostala nada kako će pronaći neki stream. No, ne moraju se više zamarati. HNTV je u posljednji čas osigurao prijenos susreta iz Ta' Qalija!

Pokretanje videa...

Rijeka predstavila dresove VIDEO

Klub s Rujevice je to slavodobitno objavio na Facebooku pa će tako navijači Rijeke u četvrtak od 19 sati na HNTV-u moći pratiti prijenos utakmice svog najdražeg kluba. Isti kanal će od 21 sat prenositi Osijek-Pogon, a u identičnom terminu, samo na Areni Sport 1, navijači će moći pratiti utakmicu Hajduka protiv Tobola.

Rijeka i Gorica u susretu 1. kola Prve HNL

Riječani s oprezom pristupaju utakmici jer i sami znaju što se dogodilo prije dvije godine. Gzira je tada senzacionalno izbacila Hajduk iz prvog pretkola Europske lige.

Uz uvjet da kao silni favoriti naprave očekivano i prođu Maltežane, 'bijele' u 3. pretkolu Konferencijske lige vjerojatno čeka škotski Hibernian, ali šef Goran Tomić zabranjuje bilo kakvo razmišljanje ni jedan, a kamoli tri-četiri koraka unaprijed.

Očekuje se da će u Ta' Qaliju sunce pržiti na 32-33º Celzija, a uz to zrak će biti dodatno težak zbog onečišćenja. Lokalne su vlasti izdale upozorenje zbog loše kvalitete zraka te preporučile što manje vremena na otvorenom. Ako je ikako moguće u Ta' Qaliju treba disati klimatizirani zrak.

Rijeka i Gorica u susretu 1. kola Prve HNL

Naravno da Murić & com. neće imati tu privilegiju. Niti večeras na treningu, niti sutra na utakmici. Niti to, na kraju krajeva, zanima njihovog šefa, glavnog trenera Rijeke: Gorana Tomića.

- Ma o tome nam je najbolje uopće ne razmišljati jer onda ćemo otići u zonu alibija. Vrućina ili svježina, prirodna ili umjetna trava kao podloga, početak u 19 ili 20 sati... Ne-ma a-li-bi-ja! Rijeka mora proći Gziru i to je to - pričao je Šibenčanin s riječke klupe uoči polaska za Maltu.

Šefu struke se za ovosezonski europski debi na raspolaganje vraćaju dva jaka aduta iz veznog reda, Domagoj Pavičić i Adam Gnezda Čerin, bez kojih su 'bijeli' u prvom kolu Prve HNL kod kuće (golovima Murića i Lepinjice) na Rujevici pobijedili Goricu 2-0, a među kandidatima će biti i novi stoper doveden na posudbu iz Atalante, Anton Krešić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi