To je to što me zanima!

Pojela ju droga: Nekad najbolja na svijetu, a danas narkomanka

Bila je poznata pod nadimkom 'zlatna pantera', a 1993. godine dogurala je do vrhunca karijere kada je osvojio prestižnu titulu ms. Olympia i zaradila 20.000 dolara
Vidi originalni članak

Ogromna količina korištenih steroida bila je vidljiva, ali početkom '90-ih američka body builderica Denise Rutkowski bila je velika nada svog sporta, osvajala titule. 

Bila je poznata pod nadimkom 'zlatna pantera', a 1993. godine dogurala je do vrhunca karijere kada je osvojio prestižnu titulu ms. Olympia i zaradila 20.000 dolara. Nakon 1993. godine vratila se u rodni Teksas gdje je nastavila sa studiranjem, ali nije uspjela izdržati sav taj pritisak i ubrzo joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Sve koji prate body building šokiralo je kada se, prije očekivanog pohoda na sam vrh, 1994. povukla iz sporta. A već je počela i glumačku karijeru, dohvatila vrhunsku zaradu u show-bussinesu. 

Kako su godine tekle sve je postalo jasno. Denise je upala u pakao droge i alkohola. Danas nije šampionka nego narkomanka, zbog steroida ima brkove i bradu. Tužna, žalosna priča propale zvijezde...

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 17.06.2020.

    a da je netko pozdravi i da joj kaze "hello Denis" ?

  • ecemsejnimda 17.06.2020.

    malo bradica narasla od hormonceka? :)

  • Maddog 16.06.2020.

    Jeal ovo od krokodila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare