To je to što me zanima!

Poklepović: Loža određuje sve u hrvatskom nogometu

Teško je u nekoga uprijeti prstom, ali se nadam da će nogometna loža biti naklonjena igri, znači nama, a na nekim drugima - rekao je Poklepović
Vidi originalni članak

Prije 20 godina rekao sam da postoji masonska loža, a sada ću reći da postoji nogometna loža koja određuje zbivanja u hrvatskom nogometu. Teško je u nekoga uprijeti prstom, ali se nadam da će ovoga puta nogometna loža biti naklonjena igri i nogometu, znači nama, a na nekim drugima - rekao je Stanko Poklepović u najavi utakmice s Dinamom.
Trener Hajduka nije želio dodatno obrazlagati svoje riječi, no svima je  jasno da je aludirao na navodnu privilegiranost 'modrih' u HNL-u.
Uoči same utakmice Špaco je rekao kako je to prekrasna, prvoklasna predstava za žitelje Splita i Dalmacije, predstava koju treba doći vidjeti.
- Mi bi željeli da se derbi igra kulturno i civilizirano i da pobijedi onaj koji bude bolji. Nastojat ćemo doći do rezultata, a to je stepenica do osvajanja kupa što je naš glavni cilj - zaključuje Poklepović koji u sutrašnjem ogledu neće moći računati na Ljubičića i kapetana Andrića.
- Andrić je želio, pokušao je trenirati, ali bol u ramenu je bila prejaka i on se vratio u Split. Mi ćemo pronaći zamjenu za njega kako bi se suprostavili Dinamu.
Poklepović očejuje uobičajeno jakog Dinama, a to što im neće igrati nekoliko igrača 'neće mu značajno nedostajati'.
- Dinamo će doći najjači, najspremniji i najživlji kao i obično. Dinamo mora tražiti gol u Splitu jer mu 0-0 neće biti dovoljno i moraju postići gol da izbjegnu rulet penala.
Za kraj je Poklepović opet potvrdio da njegovi igrači neće vježbati udarce s bijele točke.
- Nisam vježbao penale jer o tome nisam razmišljao, samo o pobjedi. Ako do njih i dođe, za to se ne treba posebno spremati, to je sposobnost koncentracije i preciznosti i ne zahtijeva posebnu vježbu - rekao je Špaco.

POSJET SVAGUŠE
Igrače i stručno vodstvo u hotelu Lipa u Postirama na otoku Braču, u tajnosti je posjetio Hajdukov predsjednik Joško Svaguša kako bi ih ohrabrio i dodatno motivirao za predstojeći derbi, te potvrdio da će biti posebno nagrađeni za plasman u finale i osvajanje kupa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • reklakazala 06.04.2010.

    Vjerojatno Slobodni zidari iz Ogulina.

  • OdjebJeLansiran 06.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • BERISLAE 06.04.2010.

    Špaco traži alibi,ako pobijedi onda će ispast pametan,a ako izgubi tada su svi se urotili protiv Hajduka.Ajde reci kada ste oštečeni u Splitu?Nikad.E pa tako ni drugi neće da ih se dere kod kuće,a ako sudac dosudi dva tri auta,ili jedno zaleđe protiv Hajduka,ili Dinama vi dižete galamu,a jedan vaš igrač košta kao cijeli Zadae,Šibenik,ili Cibalija.I nije vas sramota govoriti da ste oštečeni???

Komentiraj...
Vidi sve komentare