To je to što me zanima!

Poklon za Niku! Stiže mu bek iz Atletica za 85 milijuna eura!

Bayern će madridskom Atleticu platiti odštetnu klauzulu od 85 milijuna eura za svjetskog prvaka Lucasa Fernandeza! Niko Kovač dobija svježu krv. Za pohod ne samo na Bundesligu nego i lov na Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Bayernove su legende proteklih mjeseci glasno rekle ono što svi misle: momčadi kojom ravna naš Niko Kovač nužno je podmlađivanje.

Niko nije puno mahao jezikom nego radio pa polako vraća Bayern u/na vrh Bundeslige, ali očigledno je svoje rekao klupskoj vrhuški jer Bavarci su krenuli u shopping, dovode 'svježu krv'.

Nakon najave da će iz Rome u Munchen preseliti Cengiz Under, samo nekoliko sati kasnije iz najbolje obaviještenog izvora (španjolska Marca) stiže nova vijest: Bayern će madridskom Atleticu platiti odštetnu klauzulu od 85 milijuna eura za svjetskog prvaka Lucasa Hernandeza!

Simeonoevom lijevom braniču i članu francuske reprezentacije koja je u finalu Mundiala s Hrvatskom sretno osvojila naslov svjetskih prvaka 22 su godine. Prošao je školovanje u Atleticovoj B momčadi pa polako preuzeo poziciju na lijevoj strani obrane umjesto jedanaest godina starijeg Brazilca Filipea Luisa.

Ugovor na četiri godine

Hernandez je ljetos potpisao novi ugovor s Atleticom, do ljeta 2024. Madrižani su fiksirali 85.000.000 eura odštete jer 'ko će toliko platiti za lijevog beka?', ali vrlo brzo su se prevarili. Hernadez je već pristao na četverogodišnji ugovor bavarskim gigantom, Bayern ga drži jednim od temeljaca nove momčadi, a polivalentnost ga čini mogućim novim Kovačevim lijevim braničem ili stoperom.

Mladi se obrambeni igrač prve momčadi 'Los Colchonerosa' dokopao u sezoni 2015/16 te odonda 105 puta igrao za Atletico i osvojio Europsku ligu i europski Superkup, a u Munchen bi trebao preseliti već u siječnju.

Kovač dobija što traži, Bayern dobija svježu krv. Za pohod ne samo na Bundesligu nego i lov na Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ikik_1 20.12.2018.

    Imaju možda i najboljeg ljevog beka na svijetu i sad su dali 85 milki za još jednog???

  • 20.12.2018.

    Bayern ima skoro najboljeg,najkompletnijeg lijevog beka na svijetu Alabu. Kojem ne treba pomlađivanje. Tako mu je i brat otišao u Real koji ima Marcela, pa je bio na klupi godinu dana pa na posudbu.

  • DominikLivakovic1 20.12.2018.

    Oprostite al dečko se preziva Hernandez a ne Fernandez. Dajte molim vas. Pazite malo. I sada kada mi Šnida dođe i kaže: Svi smo ljudi i pravimo pogreške. E pa posao vam je da ne radite pogreške. Bar ne u svakom članku koji napišete

Komentiraj...
Vidi sve komentare