To je to što me zanima!

Pokrenuli istragu protiv ruskog gimnastičara! Slovom "Z" javno podržao invaziju na Ukrajinu

Kuljak je došao na dodjelu medalja natjecanja na ručama, u kojem je bio treći iza ukrajinskog pobjednika Ilije Kovtuna, s dresom sa slovom "Z" umjesto zastave svoje zemlje. Slovom kao na ruskim tenkovima
Vidi originalni članak

Međunarodna gimnastička federacija (FIG) objavila je u nedjelju da je zatražila pokretanje disciplinske istrage protiv ruskog gimnastičara koji je pokazao znak povezanog s ruskom ofenzivom u Ukrajini na pobjedničkom podiju natjecanja Svjetskog kupa u Dohi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenosi nekoliko medija, Ivan Kuljak je došao na dodjelu medalja natjecanja na ručama, u kojem je zauzeo treće mjesto iza ukrajinskog pobjednika Ilije Kovtuna, s dresom sa slovom "Z" umjesto zastave svoje zemlje.

SPORNI DETALJ NA OPREMI Ruski gimnastičar (20) javno podržao invaziju na Ukrajinu!? Stavio je zlokobni simbol...

Slovo "Z" viđeno je na ruskim tenkovima i vozilima u Ukrajini i tumači se kao simbol podrške invaziji.

Kao reakcija na napad na Ukrajinu od strane Rusije, ruski i bjeloruski gimnastičari, dužnosnici i suci od ponedjeljka više neće moći sudjelovati u natjecanjima koje organizira FIG, podsjeća Savez u svom priopćenju za javnost.

Prošlog ponedjeljka Međunarodni olimpijski odbor (MOO) posebno je preporučio zabranu nastupa Rusima i Bjelorusima na sportskim natjecanjima, prekinuvši dugu tradiciju neinterveniranja u političke ili geopolitičke rasprave.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Poglavica™® 07.03.2022.

    Zabraniti slovo z....nije vise zebra...nego tebra....😊....pretjerujete...kao pod prvo koriste vise slova i obiljezja......kad je osvanula svastika na poljudu onda se cila drzava propinjala na noge....a po ukrajini marsiraju sa njom na prsima i zvone na sva zvona....ajde da je to netko tamo od gradana nego jos i vojne brigade imaju..u 21stoljecu? Ajde ajde...kad imas neki stav onda ga se i drzi..a ne kako kome odgovara.....pricao je Milanović o tome jos prije dva mjeseca samo se to olako zaboravi i nece prikazuje sada..... naravno da zna sve kad ima obavjestajne podatke izravno.... sad najednom i on suti i mjenja pricu...naravno pod ucjenom istog tog -Z-zapada.....drzavu imamo....a tko upravlja sa njom to je drugo........zemlja demokracije....di jaje postaje balistički projektil........iskreno cu reći...mislim da smo dobrano nagrabusili u vrlo bliskoj budućnosti...samo nek oni pričaju što god hoće..al treba bit svjestan toga da nas necekaju fina vremena.... nazalost.

  • Kegla💪🏻 07.03.2022.

    Peško

  • EdgarAllanP 07.03.2022.

    zašto nije na prvoj liniji nego u tajicama na toplom i sigurnom.? na prvoj liniji je najbolja podrška

Komentiraj...
Vidi sve komentare