To je to što me zanima!

Pokrivač: Opet bih šutio i zaigrao beka na Wembleyu

Nakon noćne more protiv Engleza, Pokrivač je došao u Salzburg i u 20 dana se preporodio. Pobijedio je Lazio, Villarreal, zabi odva gola
Vidi originalni članak

Ma, dobro je, ostavio sam Wembley iza sebe, kaže Nikola Pokrivač, kojega su mnogi proglasili glavnim tragičarem u našem porazu od Engleza.
- Naravno da ne mogu zaboraviti tu večer, ali mnogo me više boli taj poraz od moje loše igre i vrtuljka koji su mi napravili engleski igrači. Ipak, što više razmišljam, to više sam siguran da bih i sad učinio isto. Ne, opet ne bih rekao izborniku da me poštedi igranja lijevog beka, da nisam spreman, takva se prilika ipak ne može propustiti.
No po povratku iz Londona kao da je za Pokrivača počeo novi život. Došao je u Salzburg i već nakon dvadesetak dana postao nezamjenjiv u Red Bullu, koji je hit ovogodišnje Europske lige.
- Evo, nakon Lazija u Rimu pobijedili smo i Villarreal. Onako, s pola snage padaju svi - nasmijao se Nikola, koji u momčadi Huuba Stevensa igra ofenzivnije.
- Neka sam vrsta polušpice, a to mi jako odgovara. Zabio sam već dva gola, jedan na stadionu u Klagenfurtu, na kojemu sam odlično odigrao protiv Poljske. Pogodio sam i stativu protiv Sturma, već bio u momčadi kola. A liga nije slaba, pa četiri austrijska kluba igraju Europsku ligu.
Jedan od razloga Nikolina preporoda svakako je i “špijun” Niko.
- S Nikom Kovačem sam svaki dan, on mi govori što trener želi od mene pa to pokušavam ispuniti. Stvarno je super ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mato_swe 03.10.2009.

    joj koji je ovo balavac ovaj pokrivac, pa ja bi ga izbacio iz repke, imam neki osjecaj da se decko zeli samo prodati kroz reprezentaciju!! :P

  • ducy18vk 03.10.2009.

    hhahahh igra poluspicu u red bull-u haha..oni nisu normalni

Komentiraj...
Vidi sve komentare