To je to što me zanima!

Pokrivač se vratio nogometu: Postao pomoćni trener Rudeša

Zagrebački je prvoligaš počeo s pripremama za novu sezonu, a osim brojnih promjena u svlačionici, napravili su i potpuni zaokret na klupi. Novi trener je postao Tomislav Ivković, a pomoćnik će mu biti Nikola Pokrivač
Vidi originalni članak

Nikola Pokrivač ponovno je u nogometu, ovaj put kao pomoćni trener Rudeša.

- Želio sam ostati u nogometu. Hvala Bogu, sad sam zdrav, hvala treneru Tomislavu Ivkoviću koji me pozvao da budem s njim. Zahvalan sam i Nogometnom klubu Trešnjevka u kojem sam vodio kadete, ali ovo je ipak razina više. Iznenadio me Ivkovićev poziv, ali ni sekunde nisam dvojio. Od njega imam što naučiti, a k tome je u pitanju seniorski nogomet - rekao je Pokrivač za Sportske novosti.

Podsjetimo, Pokrivač je tri puta dosad 'pobijedio' Hodgkinov limfom. Proveo je par mjeseci u izolaciji, a nakon toga čak je i zaigrao za Slaven Belupo. Teška bolest i tada se vratila, a tada se uz pomoć majke Ane i presađivanja koštane srži ponovno riješio opake bolesti.

Posljednja momčad HNL-a imat će stručno vodstvo u pokušaju ostanka u 1. HNL. Trenutno imaju samo 3 boda iz 18 utakmica, a pretposljednja Istra bježi im velikih 12 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marija889 06.01.2019.

    Covjece,govorim ti sto smo osobno prosli...mani se nogometa u biiilooo kojem obliku...nazalost to sam isto kom. poznatom nog...neznam jel bas doprlo do njega....nema ga vec godinama...nazalost

  • MateCro 06.01.2019.

    Nema tu spasa, ovo je samo da se pobere neka lovica.

  • dottie 06.01.2019.

    Malo ozbiljnosti, ne moze Rudeš spasit ni Mourinho, svaka cast Nikoli i Ivkovicu ali Rudeš je davno ispao iz lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare