To je to što me zanima!

Pokušali oteti taekwondoašicu u Bosni, nokautirala muškarca i pobjegla: 'Još smo svi u šoku...'

Pokušali su je na silu ugurati u automobil uz prijetnje i fizičku silu. Nanijeli su joj lakše tjelesne povrede. Uz njezino iskustvo u borbama na natjecanjima uspjela je izbjeći najgori scenarij, napisao je njezin otac
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačku reprezentativku u taekwondou Nadinu Mehmedović (17) nepoznati ljudi pokušali su oteti u nedjelju navečer u Šijama kraj Tešnja.

Njezin otac Elvin na društvenim mrežama podijelio je neugodno iskustvo koje je Nadina proživjela, ali srećom, uz lakše tjelesne ozljede uspjela se spasiti. 

"Želimo obavijestiti javnost da se dogodila nestvarna situacija u nedjelju navečer. Nepoznate osobe pokušale su oteti Nadinu Mehmedović u Šijama. Pokušali su je na silu ugurati u automobil uz prijetnje i fizičku silu. Nanijeli su joj lakše tjelesne povrede. Uz Božju pomoć i njezino iskustvo u borbama na natjecanjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći te izbjeći najgori scenarij. Ovo objavljujem da se ne bi nekom opet dogodilo, da bi se čuvali nemilih događaja", napisao je Elvin na Facebooku pa dodao: 

"Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba uspjela se izvući iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna svaka informacija će nam dobro doći". 

Slučaj su prijavili policiji te je istraga u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Freankye 01.11.2021.

    to su vjerojatno oni u odjelima i maramama što "reklamiraju" islam po svijetu.

  • ChandlerBing4 01.11.2021.

    Na krivu se namjerio

  • škorpion1980 01.11.2021.

    Ono kad se nađeš na krivom mjestu i naletiš na krivu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare