To je to što me zanima!

Pokvarili atmosferu uoči Porta: Dinamo i Osijek odigrali 'nulu'

Nogometaši Dinama nisu uspjeli stvoriti pozitivan dojam uoči gostovanja Porta u LP odigravši samo 0-0 s Osijekom u 8. kolu HNL-a. Debitirao je Čileanac Carrasco
Vidi originalni članak

Osijek je uvijek nezgodan. Sjećate se da smo se jedva "izmigoljili" u finalu Kupa. Interesiraju me samo tri boda da dočekamo Porto u dobrom ozračju, rekao je trener Dinama Ante Čačić uoči utakmice 8. kola HNL-a protiv Osijeka na Maksimiru.

Strateg 'modrih' nije uzalud zazivao prvu utakmicu Kupa iz Gradskog vrta kad su Osječani zadržali 'nulu' jer istu stvar napravili su na polupraznom Maksimiru pokvarivši Dinamu atmosferu uoči nove sezone u Ligi prvaka.

Za 'modre' ponovo je bio koban Stanko Mršić, koji je prije 12 godina vodio Osijek do zadnje pobjede protiv zagrebačke momčadi. No ovoga puta Osječani su uspjeli izboriti samo bod te su tako postali tek druga momčad u HNL-u ove sezone koja je Dinamu istrgla bodove. U prvom kolu učinio je to zaprešićki Inter također remijem.

Osijek za bod mora biti najzahvalniji svojem dobro raspoloženom golmanu Vargiću, koji je u mnogo navrata spašavao momčad od Dinamovu prijetnji. 'Modri' su imali terensku inicijativu, Rukavina je opasno zaprijetio krajem prvog poluvremena te nakon sat vremena, no Vargić je 'zaključao' gol. U 85. minuti Dinamo je imao veliku priliku za pobjedu no Krstanovićev udarac glavom završio je na prečki.

Na Maksimiru svoj debi ostvario je Čileanac Bryan Carrasco, koji je utakmicu odigrao od prve minute.

Dinamo već u utorak čeka mnogo teži ispit, protiv portugalskog prvaka Porta u 1. kolu Lige prvaka.

8. kolo HNL-a:

Dinamo - Osijek 0-0

Idi na 24sata

Komentari 320

  • MEDVJED12345 15.09.2012.

    kladionica se igrala, 5.10 x

  • muchacho7 15.09.2012.

    Ovaj Callelo ispao kao baletan na slici!

  • MALA RAJA 15.09.2012.

    Neki ce reci cuvaju se..a neki nemoc Dinama ... ja sam za 2. dio ove recenice

Komentiraj...
Vidi sve komentare