To je to što me zanima!

Policija uhitila legendu Zvezde Dragana Džajića

Privedeni su bivši čelnici Crvene zvezde Džajić, Cvetković i Marinković zbog istrage o spornim ugovorima za prodaju i kupovinu igrača
Vidi originalni članak

Bivši dugogodišnji čelnici beogradske Crvene zvezde Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković privedeni su na informativni razgovor u MUP Srbije, objavili su srpski mediji.
Srpska agencija Tanjug objavila je i da je u tijeku premetačina stanova bivših Zvezdinih dužnosnika, u čijem je mandatu beogradski klub početkom devedesetih osvojio naslov europskog prvaka. Pretpostavlja se da su Džajić, Cvetković i Marinković na policiji privedeni zbog istrage o spornim ugovorima za kupovinu i prodaju nogometaša. 
Agencija Beta tvrdi da je akcija policije posljedica televizijske emisije "Insajder"  "O mafiji u srpskom nogometu" na beogradskoj  televiziji B 92. Ista postaja tvrdi su bivši čelnici Zvezde krivotvorili službene dokumente vezane za prijelaze igrača i na taj način protupravno zadržali oko pet milijuna eura.
Zasad je bez reakcije nogometni savez Srbije jer se reprezentacija nalazi u sportskom centru u Kovilovu gdje se priprema za utakmicu protiv Makedonije u srijedu u Skoplju, a predsjednik Saveza Zvezdan Terzić je na službenom putu u SAD-u.
Dragan Džajić je poslije uspješne igračke karijere u Zvezdi i francuskoj Bastiji, postao tehnički direktor Zvezde 1979. Na vodećim funkcijama u klubu ostao je sljedećih 25 godina. Bio je predsjednik kluba od 1998. - 2004. kad se povukao iz zdravstvenih razloga. Trenutačno je dopredsjednik Saveza i direktor svih reprezentativnih selekcija.
Vladimir Cvetković je  bivši glavni tajnik i direktor beogradskog kluba i već šest godina ne radi u Zvezdi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gremljin 07.02.2008.

    a kaj se čaka kod nas?? ili nema potrebe za time kod nas?? valjda su hulje potplatile sve žive i moguće

  • Inkoba 07.02.2008.

    kakav je to samo bio Igrac gos.Dzajic imam njegov autenticni dress Yugoslavija hocel netko da kupi za 5000 evra?

  • udrugabu 06.02.2008.

    ..ebate pa zar je i dotle došlo da je DŽajić ostao bez para i mora krasti...a nekad se govorilo \"ima para ko Džajiž\"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare