Obavijesti

Sport

Komentari 6

Policija uhitila legendu Zvezde Dragana Džajića

Policija uhitila legendu Zvezde Dragana Džajića
3

Privedeni su bivši čelnici Crvene zvezde Džajić, Cvetković i Marinković zbog istrage o spornim ugovorima za prodaju i kupovinu igrača

VIDEO

Bivši dugogodišnji čelnici beogradske Crvene zvezde Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković privedeni su na informativni razgovor u MUP Srbije, objavili su srpski mediji.
Srpska agencija Tanjug objavila je i da je u tijeku premetačina stanova bivših Zvezdinih dužnosnika, u čijem je mandatu beogradski klub početkom devedesetih osvojio naslov europskog prvaka. Pretpostavlja se da su Džajić, Cvetković i Marinković na policiji privedeni zbog istrage o spornim ugovorima za kupovinu i prodaju nogometaša. 
Agencija Beta tvrdi da je akcija policije posljedica televizijske emisije "Insajder"  "O mafiji u srpskom nogometu" na beogradskoj  televiziji B 92. Ista postaja tvrdi su bivši čelnici Zvezde krivotvorili službene dokumente vezane za prijelaze igrača i na taj način protupravno zadržali oko pet milijuna eura.
Zasad je bez reakcije nogometni savez Srbije jer se reprezentacija nalazi u sportskom centru u Kovilovu gdje se priprema za utakmicu protiv Makedonije u srijedu u Skoplju, a predsjednik Saveza Zvezdan Terzić je na službenom putu u SAD-u.
Dragan Džajić je poslije uspješne igračke karijere u Zvezdi i francuskoj Bastiji, postao tehnički direktor Zvezde 1979. Na vodećim funkcijama u klubu ostao je sljedećih 25 godina. Bio je predsjednik kluba od 1998. - 2004. kad se povukao iz zdravstvenih razloga. Trenutačno je dopredsjednik Saveza i direktor svih reprezentativnih selekcija.
Vladimir Cvetković je  bivši glavni tajnik i direktor beogradskog kluba i već šest godina ne radi u Zvezdi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem