To je to što me zanima!

Policija zaplijenila bengalke i fantomke i privela 16 huligana

Uoči današnjeg jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke koji se igra na Poljudu od 21 sat, policija je privela 16 huligana koji su u vozilu imali 43 drvene, dvije teleskopske palice i dvije fantomke
Vidi originalni članak

Jutros oko sedam sati u Splitu u Zrinsko-frankopanskoj ulici, na parkiralištu u blizini udruge navijača, policijski službenici su tijekom provođenja mjera osiguranja današnje utakmice između Hajduka i Rijeke uočili skupinu osoba koja se nalazila uz kombi vozilo, osječkih registarskih oznaka, a koji su se uočivši policijske službenike pokušali udaljiti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Red za testiranje uoči derbija s Rijekom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utvrđeno je da su se u vozilu nalazile 43 drvene palice, šest palica od električnog kabela, dvije teleskopske palice, dva električna kabela, redom sve predmeti podesni za napad i ozljeđivanje. Policija je također pronašla i oduzela 21 komad pirotehničkog sredstva tzv. “bengalki“, te dvije fantomke.

Šesnaest huligana je privedeno u prostorije policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

- Još jednom apeliramo na navijače i sve posjetitelje nogometnih utakmica i drugih javnih okupljanja  da se pridržavaju Zakona o javnom okupljanju, Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i drugih propisa kako bi ista prošla bez narušavanja javnog reda i mira, oštećenja imovine, ozljeđivanja osoba te drugih oblika protupravnog ponašanja - piše u priopćenju PU splitsko-dalmatinske. 

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE UŽIVO:

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Blaž Bahat 29.08.2021.

    Dečki su spremili štilove da idu radit u polje na potezu Dicmo - Dugobabe - Prapatnica, kakvi huligani???

  • pišemistinu 29.08.2021.

    Jesu to oni navijači hajdučije koji su se prijavili u srpski reality?

  • 29.08.2021.

    srce ti hebem kao da se ratuje a ne navija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare