To je to što me zanima!

Poljski mediji se zgražaju: Kaos na ulicama Zagreba! Legionare je šokirao broj Bad Blue Boysa

Veliki sukobi koji su se dogodili na ulicama zagrebačke Dubrave šokirali su i poljske medije, a jedan novinar tvrdi kako su poljski huligani bili šokirani onime što ih je dočekalo
Vidi originalni članak

Dan uoči europske utakmice između Dinama i Legije Varšave, na zagrebačkim ulicama zavladao je kaos. Navijači Legije pristigli su u Zagreb spremni na nered i u zagrebačkoj Dubravi došlo je do sveopćeg rata između njih i Bad Blue Boysa.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava BBB i Poljaka

Letjele su palice, stolice, razbijale su se terase kafića, ozlijeđenih ima na desetke, a potpunu katastrofu spriječila je samo policija koja, međutim, možda i nije reagirala odmah. Na nekim snimkama koje su pristigle od naših čitatelja vidi se kako se navijači tuku pokraj policijskih automobila iz kojih - ne izlazi nitko.

VIDEO: TUČNJAVA U DUBRAVI Građani u šoku: 'Navijači su se mlatili, a policajci sjede u autu'

Posjetitelji obližnjih kafića pohitali su u zatvoreno kako bi izbjegli sukob, a poljski mediji naširoko pričaju o 'hororu i kaosu na ulicama Zagreba'. Neki su ovaj nered nazvali i bitkom, a spominje se i kako je Legija namjerno odabrala Dubravu jer se tu nalaze najopasniji navijači Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija sjedi?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oglasio se i Sebastian Staszewski, jedan od jačih poljskih sportskih novinara. Oko dva ujutro je objavio svoja saznanja o kaosu:

SVE JE BILO MIRNO, A ONDA... VIDEO Nadzorna kamera snimila početak tuče Bad Blue Boysa i poljskih huligana u Dubravi

- To nije bio slučajan susret, obje grupe su došle tu s namjerom. Hrvati su navijače Legije iznenadili brojem, bilo ih je između 150 i 200, a imali su i puno 'opreme'. Policija je brzo reagirala i žrtava nema!

Ali zato ima nemal broj razbijenih izloga, stolica, stolova...

 

Idi na 24sata

Komentari 227

  • kike1 05.08.2021.

    Zajeb se poljaci nije im ovo danska,švedska,norveska uređene zemlje sa uređenim zakonima ovo je balkan i kad se krene nema ti razmisljanja o posljedicama oces kog ubit,oces u zatvor pazi na imovinu i slicno... ovdje se jedva ceka nekakav cirkus kaos adrenalin onako spontano ...

  • nn87 04.08.2021.

    Ove Poljake je policija trebala isprebijati na mrtvo ime i onda ih deportirati.Da nasi ljudi izadju na ulice i da prosvjeduju protiv vlade tad bi nas mlatili kao stoku.

  • Moriento Fernandes 04.08.2021.

    Dosli u krivu zemlju ,u krivi grad , u krivi kvart....navikli su plasiti Belgijce,Skandinavce,Talijane i slicne...tetovaze,misici,polugole zajednicke fotke,MMA,Pornhub,Pitbullovi i to su poljski navijaci sa velikom zeljom da ih drugi smatraju opasnima a do prije ni 15g ih nije bilo nigdje😅😅😅😅😅kriva zemlja dečeci za pravit sranja,kriva bome

Komentiraj...
Vidi sve komentare