To je to što me zanima!

Zagreb u finalu Sehe! Šola dao ostavku, više nije predsjednik

CO Zagreb pobijedio je Meškov 31-29 i izborio finale SEHA lige! Luka Stepančić zabio je sedam golova. Finale je u nedjelju, a igrat će protiv makedonskog Vardara
Vidi originalni članak

Iako je u odnosu na prošlu sezonu Zagreb znatno slabiji, ostali su bez Balića, Štrleka, Kopljara..., uspjeli su izboriti što tada nisu - finale SEHA lige!  Nakon ispadanja iz Lige prvaka, ovaj trofej bi im zaliječio sve rane.

Zagrebaši su vrlo loše otvorili utakmicu i u pojedinim trenucima 1. poluvremena gubili su od Meškova i po četiri gola razlike. No na odmoru je rezultat bio znatno bolji od igre, gubili su 17-16. Činilo se kako će ih Bjelorusi pobijediti i treći put u sezoni.

Serijom 5-0 u nastavku su preuzeli vodstvo, koje od 36. minute nisu ispuštali. U 51. su imali +5, a završilo je 31-29! 

Stepančić je zabio sedam golova, Horvat jedan manje, a Ivić je skupio 10 obrana. Kod Meškova je najbolji bio bivši rukometaš Zagreba, Drago Vuković, koji je osam puta pogodio mrežu.

Finale protiv Vardara na rasporedu je u nedjelju.

Šola dao ostavku

Sandi Šola, predsjednik HRS-a, dao je ostavku na mjesto predsjednika SEHA lige. Razlozi su objašnjeni kao 'moralni' nakon malverzacija oko Karlovačke banke.

Gobac u svlačionici

Zoran Gobac bio je na tribinama dvorane u Skoplju, a na poluvremenu se spustio u svlačionicu. Izgleda da je imao nešto za reći svojim rukometašima, ali kako su igrali u nastavku očito ih je dobro motivirao. 

Na tribinama su kamere uhvatile i bivšeg trenera kluba Slavka Golužu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kkoprivn 15.04.2013.

    drago vuković igra u meškovu, bravo gospon leo čerina

  • marijaterezija2 14.04.2013.

    Dobro da je

  • fabijus veliki 13.04.2013.

    pa tim kriminalcima nemoš stati na kraj u lijepoj našoj!!! direktori banaka, sportskih klubova, u upravnim odborima sjede... nema kraja jao si ga nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare