To je to što me zanima!

Pomagao vojsci do 6 ujutro, 12 sati poslije bio - igrač utakmice!

Pogodila me nesreća ovih ljudi. Prije godinu dana smo imali humanitarnu utakmicu baš za stanovništvo s tog područja i zato znamo koliko je tamo siromaštva i baš se njima sad ovo dogodi, rekao je Filip Bundović
Vidi originalni članak

U zaostaloj utakmici 7. kola Hrvatske lige košarkaši Cibone su u Rijeci pobijedili Škrljevo s 93-65.

Na igraču Cibone Filipu Bundoviću (26) se nije dalo primjetiti da je proteklu noć zajedno sa Damirom Markotom proveo u Petrinji pomažući stradalom stanovništvu pa je tako bio najefikasniji igrač s 20 poena, pet skokova i dvije ukradene lopte.

POGLEDAJTE VIDEO: Petrinja iz zraka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pomagali smo vojsci do šest ujutro. Spavao sam četiri sata, ručao i krenuo s ekipom na utakmicu. Pogodila me nesreća ovih ljudi. Prije godinu dana smo imali humanitarnu utakmicu baš za stanovništvo s tog područja i zato znamo koliko je tamo siromaštva i baš se njima sad ovo dogodi. Nastojali smo usprkos svemu odigrati najbolje što možemo. Pišemo pobjedu i okrećemo se utakmici s Borcem - rekao je Bundović.

Bundoviću su pomogli Toni Nakić sa 18 poena i kapetan Roko Prkačin sa 16 poena i 13 skokova, dok je Škrljevo predvodio Martin Robertson s 18 koševa.

- Čestitke igračima, pogotovo na drugom poluvremenu gdje smo stisli obranu i na kraju uvjerljivo pobijedili. Praktički smo igrali s 8 igrača jer se Marić ozljedio na zadnjem treningu.  Igrači koji su igrali su odradili dobar posao. Jedino s čime ne mogu biti zadovoljan je preveliki broj napadačkih skokova kod domaćina i previše promašenih slobodnih bacanja. Bilo je teško igrati zbog cijele situacije i svega što je zadesilo Hrvatsku. Većina igrača nije ni spavala zbog potresa zadnja 2-3 dana. Mislima smo cijelo vrijeme s tim ljudima i nismo fokusirani. No evo, igrati se mora i idemo dalje - kazao je Ivan Velić, trener cibosa.

POGLEDAJTE POTRESNE ISPOVIJESTI IZ MAJSKIH POLJANA:

U ostalim susretima Split je kao gost u Sinju pobijedio Alkar s 92-69, Sonik Puntamika je u Zadru bila bolja od Furnira s 80-70, dok je Gorica u svojoj dvorani svladala Šibenku s 86-82.

Na tablici vodi Zadar s omjerom 11-2 ispred Puntamike (10-4) i Cibone (10-3).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jeremy nowotny 31.12.2020.

    Svaka čast dečku! Tko će ako neće sportaši da pomognu napaćenim građanima!

  • cicinakitu 31.12.2020.

    Ali bitno je da je roko prč kapetan...

  • 31.12.2020.

    srce veliko ko kuća,svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare