To je to što me zanima!

Pomislio sam: Thiago, ubit ću te

Rebić - Jović bio je sjajan tandem frankfurtskog Eintrachta još do prije dvije godine. Sada je Jović na sebe navukao puste kritike u Realu, a Rebić niže pohvale u Milanu. Na tom putu posebno ističe Niku Kovača
Vidi originalni članak

Ključno razdoblje za Antu Rebića (26) bilo je ono u  frankfurtskom Eintrachtu, gdje je bio od 2016. do 2019. Ondje je odigrao 100 utakmica, zabio 25 golova, 12 puta asistirao. Potom ga je Eintracht poslao na posudbu u Milan, a u početku se činilo kao da se Imoćanin ondje nije najbolje snašao, no u nastavku sezone, nakon zimske pauze Rebić je zabio već 11 golova u 16 utakmica.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Rebić 'papučar'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako Antu pitate tko je zaslužan za njegov uspjeh u Eintrachtu, jasno će reći - Niko Kovač.

- Niko je bio i moj izbornik u U-21 reprezentaciji. U mojem debiju protiv Švedske zabio sam u prvoj minuti. Od tog trenutka on i ja imamo sjajnu povezanost - hvali Rebić sunarodnjaka koji ga je klubu grada na rijeci Majni vodio od 2016. - 2018.

MILAN UNIŠTIO BOLOGNU Rebinho opet briljira! Ibra mu asistirao, Rebić briljantno zabio

- Kada osjetim poštovanje od nekoga, to isto poštovanje pružim toj osobi ili čak i veće. Kada mi netko pokaže da me ne cijeni, odnosim se na isti način prema njemu. Između Nike i mene je uvijek bilo poštovanje i otvorenost. Objašnjavao mi je što sam učinio dobro, slušao sam ga i onda napredovao. To je činilo razliku - rekao je Rebić.

HAALAND I LEWANDOWSKI Treći u Europi: Ispred Rebića u 2020. su samo dvije zvijezde...

'Ubit ću te'

S Eintrachtom je Rebić osvojio Kup 2018. i to protiv njemačkog rekordera.

- Igrali smo na berlinskom Olimpijskom stadionu protiv Bayerna, a večer prije utakmice smo i mi i oni ondje trenirali. Prvo oni, onda mi. Kada smo dolazili na trening, susreli smo se s njima i čuo sam Thiaga kako je mom suigraču Boatengu rekao: "Teren je savršen, sutra nećete dotaknuti loptu". Pomislio sam si: "Možda neću pobijediti, ali ću te ubiti". Na kraju smo pobijedili 3-1, a ja sam zabio dva gola - prisjetio se hrvatski reprezentativac.

TIZIANO CRUDELI ODUŠEVLJEN Legendarni Talijan urla: 'Rebić, Rebić, Rebić! Gdje ste, začepite!'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sebastiansebatic12 20.07.2020.

    Reba 👍👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare