To je to što me zanima!

Poms nakon remija s Rijekom: Očekivali smo tešku i napornu utakmicu, ali nisam zabrinut

Nije bilo lako, nismo imali baš sreće i zaslužili smo više od 1-1. U prvom poluvremenu imali smo dvije ili tri dobre prilike za još jedan gol. Rijeka je bila malo bolja u drugom poluvremenu, ali utakmica je bila naša zadnjih 15 minuta
Vidi originalni članak

Osijek i Rijeka odigrali su utakmicu bez pobjednika u 18. kolu HNL-a koji je ujedno i prvi nakon duge pauze zbog Svjetskog prvenstva u Katru i zimskog prekida sezone. 

Vidjeli smo drugačiji Osijek nego u prvoj polusezoni. U napadu više nema Diona Drene Belje, a momčad je napustio i Laszlo Kleinheisler. Prodaja ovog dvojca napunila je Osijekovu klupsku blagajnu, ali trener Rene Poms, koji je ovaj tjedan potpisao ugovor s klubom do ljeta 2024. godine, nije zabrinut zbog gubitka dvojice važnih igrača.

- Nisam zabrinut, naravno, izgubili smo dobre igrače, imali su puno golova i asistencija, ali imamo dobre igrače koji čekaju priliku. Najbitnije je da smo uvijek momčad, smiren sam i vjerujem u kvalitetu svojih igrača - izjavio je Poms nakon remija s Rijekom.

Komentirao je i remi protiv Rijeke koja je osma nakon 17 odigranih utakmica.

- Zadovoljan sam utakmicom i kako smo igrali. Igrali smo vrlo dobru utakmicu, u prvom poluvremenu imali smo dvije ili tri dobre prilike za zabiti još jedan gol. Rijeka je bila malo bolja u drugom poluvremenu, ali utakmica je bila naša zadnjih 15 minuta, a mislim da možemo biti zadovoljni s rezultatom na kraju.

Vremenski uvjeti bili su vrlo teški. U prvom je poluvremenu padao snijeg, zbog čega je domaćin morao i obojati linije na terenu u crveno.

- Nije bilo lako. Danas nije bila previše važna utakmica zbog vremenskih uvjeta. Očekivali smo tešku i napornu utakmicu, mislim da nismo imali baš sreće i da smo možda zaslužili više od 1-1 - dodao je Poms.

UOČI RIJEKE Poms o odlascima najboljih igrača: Otišli su u bolju ligu, ali ionako smo imali previše igrača

Idući tjedan Osijek igra protiv Gorice, koja je zadnja momčad HNL-a.

MISTERIOZNA OZLJEDA FRANCUZA Rijeka u Gradskom vrtu nije pobijedila 1512 dana, Jakirović dovodi još dva pojačanja... KIKS NA MAKSIMIRU Dinamo nemoćan po snijegu i vjetru, Gorica je sačuvala bod

- Svaka je utakmica od nule, nije bitno tko je prvi a tko zadnji na tablici. Pripremit ćemo se za iduću utakmicu - Poms je zaključio.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dunavski smuđ 22.01.2023.

    Lopovska liga.

  • ToniMontana 22.01.2023.

    bravo sudac, Mamic i HNS su jako zadovoljni!!!!!!!!!!!!!

  • 21.01.2023.

    Ukralo, pokralo....👎👎

Komentiraj...
Vidi sve komentare