To je to što me zanima!

Ponajboljem engleskom sucu prijete smrću: Tražio da ne sudi

Prijetnje koje je Mike dobio su posve neprihvatljive i podržali smo ga u odluci da sve prijavi policiji. Nitko to ne bi smio trpjeti - poručio je Mike Riley, direktor sudačke udruge
Vidi originalni članak

Mike Dean (52), jedan od najcjenjenijih engleskih nogometnih sudaca, prijavio je policiji da su on i njegova obitelj dobili prijetnje smrću preko društvenih medija, prenio je The Guardian.

Razlog je njegova zadnja sumnjiva odluka, tj.  crveni karton koji je dodijelio veznjaku West Hama Tomasu Součeku koji je tijekom utakmice s Fulhamom (0-0) laktom nenamjerno pogodio Aleksandra Mitrovića, a što je trener West Hama David Moyes nazvao "sramotnom odlukom".

Nekoliko, pak, dana ranije ranije odmah na utakmici Manchester Uniteda i Southamptona Dean je odredio njen tijek isključivši na početku Jankewitza, pa su Sveci popili čak devet komada, a pred kraj utakmice Jana Bednareka, što je također bilo sporno. Tj. pogrešno.

U oba slučaja pregledavao je Dean situacije putem VAR-a, a obje je sudačka komisija Engleskog nogometnog saveza - poništila.

Zbog svega što se dogodilo iskusni je sudac tražio da bude oslobođen suđenja u sljedećem kolu, no već je delegiran i planira suditi dvoboj FA kupa između Leicestera i Brightona u srijedu.

- Prijetnje koje je Mike dobio su posve neprihvatljive i podržali smo ga u odluci da sve prijavi policiji. Nitko to ne bi smio trpjeti - poručio je Mike Riley, direktor sudačke udruge.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Rex_Carlus 09.02.2021.

    Evo ga briši briši stišči žuti. Opet ponavljam širenje lažnih vijesti i dezinformiranje. Tko je odlučio tijek utakmice i gledao VAR kod jankewitzevog isključenja u 2. minuti?

  • Miro Rogic 09.02.2021.

    Pokvarenost i neznanje dolaze na naplatu.

  • VOLBEAT 08.02.2021.

    Ništa čudno, ono neki dan protiv Hammersa je bilo blago rečeno bolesno, čak je i Mitrović govorio da ga nije namjerno udario..

Komentiraj...
Vidi sve komentare