To je to što me zanima!

Ponizili svoju legendu: Obrisali Aguerov mural u Manchesteru

Aguero je golom u 94. minuti donio Manchester Cityju prvi naslov engleskog prvaka nakon 44 godine. Nekoliko tjedana nakon odlaska u Barcelonu, odlazi i njegov mural...
Vidi originalni članak

Tog 13. svibnja 2012. godine Manchester City je u posljednjem kolu Premiershipa dočekao QPR. Roberto Mancini nije imao što kalkulirati. City i United imali su jednako bodova, s tim da su 'crveni vragovi' imali gol razliku za osam golova bolju gol razliku. Pobjeda donosi naslov engleskog prvaka, za klub prvi nakon 44 godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Wayne Rooney je doveo United protiv Sunderlanda u vodstvo već u 20. minuti, a City je odgovorio preko Zabalete u 39. Cisse je šokirao Etihad u 48. minuti kada je izjednačio, a domaćin je ipak bio malo opušteniji kada je Barton u 55. dobio izravni crveni. No, u 66. novi šok! Mackie dovodi QPR u vodstvo i čuva ga sve do sudačke nadoknade. 

OPET IZGUBIO Pep Guardiola: Tužno je sve to

Navijači Manchester Cityja drže se glavu, svjesni kakvu njihovi ljubimci šansu propuštaju. A onda se dogodilo čudo! Džeko je prvo glavom izjednačio u 92., a praktički u posljednjem napadu na utakmici Balotelli gura za Sergia Aguera koji trese mreže za erupciju oduševljenja 'građana'.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Gol fenomenalnog Argentinca vrtio se po svim naslovnicama, a navijači Manchester Cityja odlučili povijesni trenutak obilježiti muralom.

No, on odlazi u povijest, kao i Aguero koji je nakon deset godina napustio Etihad i pridružio se kumu Leu Messiju u Barceloni. 

AGÜERO NA CAMP NOUU Messijev kum napokon u Barci: Postavili astronomsku odštetu

Naime, prema viđenim slikama već je krenulo uklanjanje murala povijesnog trenutka i prave ikone kluba na sveopći šok među navijačima Cityja.

"Aguero zaslužuje bolje", "Svim svojim srcem se nadam i molim Cityjeve navijače u Manchesteru da naprave Agueru novi mural", "Ne mogu vjerovati da su Cityjevi navijači napravili mural svojoj 'legendi', a sada ga miču. Pa tek je otišao, plastični navijači", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nap 23.06.2021.

    Kad im.valjas onda si ok kad ne onda vrijedaju otisao je za novcem

  • 22.06.2021.

    Boli ih tuki za njega mislite da ce imati mural igraca drugog kluba u gradu da se umirovio u tom klubu onda bi i mural ostao

  • Slender 22.06.2021.

    Aguero dobiva kip ispred stadiona, sta ga briga za grafit na nekom zidu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare