To je to što me zanima!

Ima tuge, ali ovo što su plavi učinili sanjale su generacije...

Ispao je Dinamo u osmini finala Europske lige, ali momcima i treneru se mora čestitati na svemu. Bila je ovo velika europska sezona. Počela je u srpnju, završila u ožujku. Bravo za sve, "plavi" heroji
Vidi originalni članak

Tuga i ponos miješaju se u Lisabonu. Tuga zbog ispadanja, a ponos zbog svega što je Dinamo napravio u Europi ove sezone.

Počelo je ljetne večeri u srpnju protiv Hapoela i trajalo do sredine ožujka. Dugih osam mjeseci, rekordnih 16 utakmica je Dinamo bio u Europi i zato naklon do poda. Bravo za sve što su napravili i igrači i trener Nenad Bjelica.

UKUPNO: 3-1 Gotov je europski san 'modrih': Benfica prošla u produžecima

Ovo je uspjeh, rezultat o kojemu su generacije i generacije dinamovaca samo mogle sanjati. Da je bilo više sreće, da je Amer Gojak bio precizniji, Dinamo bi možda bio u četvrtfinalu. Samo je trebao ugurati loptu u prazan gol. Morao je to zabiti, baš morao...

I njemačko-turski sudac Deniz Aytekin desetak je odluka navukao za Benficu, svirao je prekršaj u napadu umjesto vjerojatnog penala. Svaka odluka koja je bila li-la je išla na stranu Benfice, a Petković je fauliran kod 0-0. Nije to Aytekin htio vidjeti.  

A BOLA, O JOGO... Bahati portugalski mediji: Ovo se moglo riješiti i u 90 minuta

Momci, znamo da vam je teško, bili ste na korak od četvrtfinala Europske lige, na korak od toga da dočekate travanj u Europi. Niste uspjeli, ali ste zato uspjeli u mnogim drugim stvarima. Ranije bi se u ovo vrijeme razmišljalo o ljetnim pripremama i početku nove sezone u Europi. Zaslužili ste pohvale za sve što ste napravili u Europskoj ligi.

KOMENTAR Dečki, hvala vam za "modro" europsko proljeće i glavu gore

Šteta, trebalo je u Zagrebu biti 2-0, 3-0, ali su promašeni ziceri. Sanjat će dinamovci promašaje Amera Gojaka. I onaj iz Zagreba i ovaj iz Lisabona. Tako je blizu bio Dinamo. Ali kad tuga barem malo prođe, shvatit će se koliko je velik ovo bio rezultat.

Europska sezona za čistu peticu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 16.03.2019.

    Kakvi heroji ti deckici prakticki ni ne znaju igrati nogomet.Dajte vise ohladite sa njima.Ma kakav Dinamo ili Hrvatska liga.To je smijeh,decki gledajte LP pa cete vidjet kako se igra nogomet.

  • Vrac666 16.03.2019.

    Jbt čitam kako su poginuli za klub i domovinu pa nisu išli na front tamo se gine a za ovo su plaćeni i evo svari su samo sjele na svoje mjesto

  • Firefox_1 15.03.2019.

    Svaka čast Olmu, Ademiju, Petkoviću Hajroviću Stojanoviću, Livakoviću i ostalima.. ali najzaslužniji za ovaj uspijeh je Bjelica. Ako je Simeone plaćen 25 mil. €. god. onda Bjelica zaslužuje barem 100 mil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare