To je to što me zanima!

Ponovno Maratonci: Pogledajte kako je Dinamo bocnuo Osijek

Dinamo je Osijekovim kiksom zadržao šest bodova prednosti nad jedinim konkurentom za naslov HNL-a s tim da ima i utakmicu manje. Pa se nakon dramatične završnice u Gradskom vrtu našalio s Osijekom
Vidi originalni članak

"Laki je malo nervozan", objavio je Dinamo isječak iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug" prije tri dana nakon što je trener Osijeka Nenad Bjelica imao govor uoči susreta s Varaždinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada je bez suzdržavanja opleo po Dinamu referirajući se na "korporaciju" koju je spominjao na Rujevici pa su iz Maksimira stigle šaljive poruke bezvremenskog klasika.

ZAISKRILO JE Dinamovci odgovorili Bjelici i Osijeku: 'Laki je malo nervozan'

Danas je utakmica s Varaždinom prošla i to na kakav način. Infarktna završnica odvijala se u Gradskom vrtu u kojoj je Horkaš obranio penal Meirezu u 99. minuti susreta, Varaždinu donio neopisivo vrijedan bod u borbi za ostanak u prvoj ligi, a titulu, navjerojatnije, predao Dinamu.

Naravno da cijela situacija nije promaknula ljudima s Maksimira pa su se još jednom na račun Osijeka našalili isječkom iz "Maratonaca".

- Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću - riječi su Aksentija Topalovića kojeg portetira pokojni Mija Aleksić.

Dinamo je Osijekovim kiksom zadržao šest bodova prednosti nad jedinim konkurentom za naslov HNL-a s tim da ima i utakmicu manje.

Čini se da je pitanje ovogodišnjeg pobjednika HNL-a riješeno večeras u Gradskom vrtu.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • NevjerniVjernik 03.05.2021.

    To nema s Osijekom veze. Ovo ide samo Bjelicu...

  • 03.05.2021.

    Ono jučer je bila više nego katastrofa , kud nisu mogli dati gol , tu im se još produži deset minuta , čista namještaljka pa ni tada nisu uspjeli . Krivac isključivo Bjelica.

  • Firefox_1 03.05.2021.

    Dinamovci se sprdaju, ali kad Englezi zavrne pipu biti će: Ostali samo dugmići...

Komentiraj...
Vidi sve komentare