Sport

Komentari 85

Dinamovci odgovorili Bjelici i Osijeku: 'Laki je malo nervozan'

Dinamovci odgovorili Bjelici i Osijeku: 'Laki je malo nervozan'

Slušali su pažljivo sve i na Maksimiru pa na ove prozivke bivšeg trenera odgovorili statističkim pokazateljima o broju bodova, utakmica i uspjesima i sve začinili citatom iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug"

To što ima u Hrvatskoj, postoji samo u Hrvatskoj. Takav monopol jednog kluba. Reći ćete bio sam u tom klubu, da, bio sam. U prvoj sezoni nismo imali nijednog igrača na posudbi. A osvojili smo prvenstvo s 25 bodova prednosti ispred drugog i 30 bodova prednosti ispred trećeg. Znači nijedan posuđeni igrač. U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba, samo u Lokomotivi po dva igrača, govorio je bez puno suzdržavanja Nenad Bjelica pred novinarima uoči utakmice protiv Varaždina.

POGLEDAJTE VIDEO: Bjelica prozvao Dinamo

No teme su bile one recentne, tzv. "korporacija" koju je Bjelica spominjao na Rujevici. Slušali su pažljivo sve i na Maksimiru pa na ove prozivke bivšeg trenera odgovorili statističkim pokazateljima o broju bodova, utakmica i uspjesima i sve začinili citatom iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug".

- Laki je malo nervozan.

- Bio sam dvije godine u sustavu Dinama, suvereno sam dvije titule osvojio bez ikakve mrlje i bez ikakvih posudbi. I sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića koje mi je postavio jedno sto puta, a to je: "Pa, Nenade, je l' ti nešto treba"? Ne, ne treba, pa sve je pod kontrolom, vidiš da imamo 20 bodova prednosti. Sad razumijem poruku tog pitanja, tada mi nije ništa trebalo, ali sad vidim što se radi i kako se radi te to ide na njihovu čast - dometnuo je trener Osijeka.

Najčitaniji članci